Middag

Hej bloggen, har ätit middag med familjen nu, gott. Ska se på X-factor nu och typ försöka plugga lite på alla JÄVLA prov man har. Skulle göra en videoblogg men min röst är paj, har jätte ont i halsen, ghhhaaaa. Ha en bra kväll.




Kram o kram

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2995361/images/2012/pic_50688377e087c3105186bbac.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2995361/images/2012/pic_50688377e087c3105186bbac.jpg" class="image">


Nej nej NEEEEEJJJ!!!!!

Hej bloggen, har vaknat nu, kan typ inte somna om. Har jätte ont i halsen så har tappat 80% av min röst, och det är inte bra. Kan typ inte vara hemma från skolan heller för det hår bara inte, det är så mycket prov nästa vecka och jag har redan missat ett prov så det får inte hända igen. Ska försöka dricka lite honungs te nu och kanske äta något så skriver jag mera sen.




Kram o kram


Löplabbet!!

Hej bloggen, sitter och tittar på "Karlson på taket" vet att jag är töntig, men det var min lillebror som satte på den och så fastnade jag vid Tv:n, och ni kan INTE säga att den är dålig för den är ju jätte bra, haha. Va på löplabbet idag i Farsta, kul, dom är jätte bra där och mäter ut om man springer snett eller rakt, dom är bäst på att hitta skor till just din fot, och då gör man några tester satt dom kan veta vad din sko är. Ikväll kommer en jätte bra film på 7an som heter "Taken" är as bra kan rekommendera STORT!!!! Har jätte ont i halsen, det suger, så har druckit typ 7 koppar honungs te och ätit Ipren, så det var min lördag. Hoppas ni har det bra så hörs vi imorgon.





Kram o kram


Stan!!

Hej bloggen, sitter nu och äter min underbara frukost och ska snart gå iväg till gymmet. Efter det så ska jag och pappa åka in till stan typ och kolla lite.
Eehh, Aja, det är typ det jag ska göra idag och så ska jag göra läxor också men det är ju ingen nyhet!! Ha det bra så skriver jag mera sen.






Kram o kram


Ungjävel!!!! Ghaa!!


Satsa, eller?

Hej bloggen, sitter och äter frukost och tittar på The voice, kul. Idag är det ju som sagt sjöstadsloppet och jag är ingen sån som tänker satsa och så, som vissa andra i min klass. Men jag tänker köra mitt egna race. Det är ju 4,4 kilometer, lagom sådär, och man MÅSTE typ springa på 40 min senast för att bli godkänd så det är mitt mål idag. Ska till skolsyster idag efter som att jag ska praoa på ett dagis så måste jag göra en hälsokontroll, så det är vad jag ska göra. Skriver mera sen.





Kram o kram


Fucking tråkiiiiigt!!!!


Imorgon....

Hej bloggen, ska gå och göra mig i ordning nu typ, vill inteeeee!!!!! Eehh, imorgon så händer det en jobbig sak i skolan, asså inget WOW, men det är lite jobbigt, men berättar det i kväll/eftermiddag. Ska träna min favorit idag, tror att ni redan vet vad det är men jag kan säga det endå, Sh'bam, yeeeey!!!!!!! Aja skriver mera sen.



Kram o kram


Yoga!

Hej bloggen, är hemma nu, har spanska prov imorgon så ska försöka träna lite på det. Sitter just nu och äter lite fil och rån, gott. Ska gå och träna yoga snart om typ en och en halv timma, toppen. Eehh, ikväll så blir det lite mera plugg, har No, matte, engelska, spanska, so och massa mer som jag inte vet om. Men jaha, det blir väl lite tv också.



Kram o kram


Vill bara...

Hej bloggen, as trött..... Igen. Vill bara gå och sova och inte göra något annat, liksom leva mitt egna liv, glida runt och så, men det går ju inte eftersom att mitt liv heter skolan. Ska äta frukost snart och gå till skolan. Ni som inte såg svenska Hollywood fruar igår, GÖR DET!!!!! As bra avsnitt. Skriver mera sen.




Kram o kram


Nail Revlon, hahaha!!!!


Möööörkt!!!

Hej bloggen, det är ju as mörkt ute nu på morgonen, nej nej neeeej!!! Hatar det. Vill att det ska vara ljust ute, men men. Sitter och ätet frukost nu och ska snart gå och göra mig iordning. Måste typ sitta kvar på läxhjälpen idag eftersom att jag var sjuk i fredags så missade jag att skicka in en svenska uppgift och så har jag en fråga kvar på engelskan kvar att göra, men det blir väl bra.






Kram o kram


Träna!!!

Hej bloggen, är hemma nu, skönt, har gjort lite mackor innan jag ska gå och träna, kul!! Ikväll blir det X-factor och underbart är kort, älskar set programmet, haha. Eehh, jaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva men just nu så händer det inte så mycket i mitt liv men det kommer, lag LOVAR.





Kram o kram


Höst

Hej bloggen, sitter och äter frukost nu, ska snart gå och göra mig iordning. Asså nu börjar man verkligen känna den hära höst känslan, kalt, löven, mörkret och förkyld, gillar inte hösten. Vet inte vad jag ska göra idag, typ hå till skolan och, vet inte..... Men såklart så ska jag ju vara med mina kompisar men vad vi ska göra det vet jag inte. Aja, nu ska jag äta upp mina mackor och min mango så skriver hag ner ikväll/i eftermiddag.




Kram o kram


Som alla andra....

Hej bloggen, ska ut och äta på restaurang ikväll med familjen, kul. Har söndagsångest som alla andra tror jag. Men men, det måste ju bli måndag för att det ska bli fredag. Mår bra idag, så det är skönt. Ikväll kommer Beck "levande begravd" skit läskig... Eller inte skit läskig men den är läskig, så den ska jag se ikväll klockan nio i fyran. Ha det bra.




Kram o kram


Sista dagen

Hej bloggen, idag blir det sista dagen att vila upp sig på, vill verkligen inte till baka till skolan men vill VERKLIGEN tillbaka till mina kompisar❤. Idag blir det bara vila och inget mer tror jag. Så, jaa, får ta och skriva mera sen.




Kram o kram


Vilodag

Hej bloggen, ligger i min säng och ska gå upp snart. Mår mycket bättre idag, har inte spytt något inatt så det känns skönt. Ska nog bara vila idag och se på film. Eehh, skulle gått och klippt mig idag, men det blev inget av med det, tråkigt, för jag behöver verkligen det. Kanske tar och går ut en sväng sen bara för att få lite frisk luft, vi får se. Skriver mera sen.



Kram o kram


Swedish blonde girl sjuk!


Swedish blonde girl sjuk!


Sjuk!!!!

Hej bloggen, är sjuk idag, ock nu tänker ni att jag inte är sjuk utan bara vill slippa No provet, men jag är verkligen sjuk!!! Inatt vid typ kvart över tolv så fick jag magsjuka, så har legat sen kvart över tolv till sex imorse och bara spytt. Fuck, fuck, fuck, ville seriöst göra No provet satt jag kunde ha det överstökat. Men men, ska vila idag och se på film. Vi får se om jag orkar äta något. Ha det bra.





Kram o kram


Plugg, plugg och ännu mera plugg

Hej bloggen, sitter hemma nu och tränar på No, tar det som det kommer imorgon. Ska träna ikväll, sh'bam blir det denna torsdag också. Ska se Hela Sverige bakar ikväll, kul, eller det får vi ju se. Tänkte tipsa om ett jätte bra hår produkt som heter "Gliss hair repair" älskar den. Ta tre sprut (beror på hur långt hår du har, eller tjockt) och ta det i topparna när du har duschat och håret nästan är tort innan du borstar håret.





Kram o kram


Faila

Hej bloggen, torsdag idag, för en gång skull så vill jag att det ska vara måndag. Och det är BARA för att vi har No prov imorgon och ingen vet vad man ska göra och det är lite smått kaos, så detta prov orkar jag inte med och det blir ett stort Fail för mig, toppen. Har huvudverk idag och hade även det igårkväll.




Kram o kram


Latte

Hej bloggen, är hemma nu efter en as jobbig dag, kallt och ansträngande. Vi skulle springa, kasta och hoppa. Som sagt, höjdhoppet hick inte bra hoppade en gång och klarade det faktiskt men sen känner jag att det får räcka med ett hopp. Alexandra, Emmy och jag gick till donken och hämtade ut en kaffe latte, vi fick ett erbjudande på våran mail och gick sen och hämtade den, gott. Ska träna snart, dubbelpass faktiskt, första gången. Först springa och sen body balance. Ikväll så ska jag plugga och ta det lugnt. Såg att mitt video inlägg kom upp, YEEEEY!!! Lyckades.






Kram o kram


Blonde swedish girl marc by Marc Jacobs


Hatdag

Hej bloggen, sitter och äter frukost nu och ska snart gå och göra mig oordning. Idag har högstadiet en sån kallad olympiska spelen dag på stadium. HATAR DET!!!!! Är inte alls bra på höjdhopp, fast det är ju inte bara höjdhopp som är jobbigt utan ALLT. Jag vet inte ens vilket land jag är i utan bara att jag ska ha en röd tröja. Men som tur är så är Fanny och jag i samma land men hon är jätte förkyld så jag vet inte om hon ska vara med men hoppas det❤. Såg svenskar Hollywood fruar igår såklart, asså..... Gunilla vem tror hon att hon är, dör av skratt asså. Och tack för att den nya Hollywood fruen sa till henne att "det där är inte bra", HAHAHAHAHIHI😂😂😂😂😂😂.
Skriver mera sen.






Kram o kram


Cp jaaa!!!

Hej bloggen, är hemma nu, ska typ äta lite, såklart, och göra lite NO läxa, tråkigt. Såg att mitt video inlägg har kommit ut, bra att det fungerar men det kom ju ut lite sent, men men, ska prova idag också och om det också kommer ut imorgon så skiter jag i det. Men ska typ träna Zumba idag, kul, och såklart se svenska Hollywood fruar, jaaaa!!!! Love it❤.



Kram o kram


Swedish blonde girl


Tyvärr

Hej bloggen, tyvärr så kom inte videon upp, men men. Nu sitter jag och äter frukost, mm. Ska typ gå och göra mig i ordning. Om någon skulle fråga mig om jag ville gå under jorden och bara leva med mina kompisar och inte behöva hå i skolan och få sova så skulle jag säga JAAAAA!!!!!! Det är typ det jag önskar mig just nu, men jag vet ju att det är omöjligt typ...... Eller, Aja skit samma. Det jag ville få fram med det här är att jag är jätte trött och vill bara sova och inte behöva läxor eller skola uran bara glida runt. Skriver mera sen.





Kram o kram


Hoppas det går

http://videofy.me/v/625330


Försökte!!

Hej bloggen, är hemma nu, försökte att lägga upp ett video inlägg men det verkar inte fungera, Aja, får väl prova imorgon också. Ska träna snart, nu sitter jag och äter lite fruktsallad, mm. Skolfoto hade vi idag, det gick väl sådär med sitt härliga leende. Orkar inte. Ikväll blir det standard, X-factor, haha.




Kram o kram


Laddad.

Hej bloggen, sitter och äter frukost nu, det blev lite frukt, maka, te och C-vitamin, gott. Är laddad inför skolfotot idag, tjoho..... Not. Vi får se vad som händer så återkommer jag ikväll eller i eftermiddag bi får se. Har jätte ont i halsen idag, det kliar och irriterar, hoppas ni mår bra.




Kram o kram


Done for today!

Hej bloggen, har precis kommit hem efter att ha varit och tränat, kul men as jobbigt, var jätte trött idag så tiden gick väldigt långsamt, men men är ju iallafall klar nu så det känns skönt. Vad som inte känns skönt är att det är måndag imorgon, en ny skit vecka framför mig, ta den som den kommer. Har klass foto imorgon, ska bli jätte kul eftersom att man blir ju alltid så perfekt, like a model, haha, det kan man ju drömma om, ett klass foto är typ till för att man ska se ful ut. Var med tjejerna idag, det vart inte Max utan det blev donken. Ska duscha nu och äta och se på X-factor klockan åtta.




Kram o kram


Sep. 16, 2012

Hej bloggen, ska möta tjejerna snart och vi ska åka in till stan och äta lunch. Vi tänkte lyxa till det och äta på Max, haha, skojade bara, lyx blir det någon annan gång. Men det ska iallafall bli kul.
Igor var det jätte kul, vi var ute och jag tror jag kom hem vid elva tiden så det var bra. Ska träna idag/ikväll så jag skriver lite mera efter träningen
( klockan 18:00 - 20:00 där emellan skriver jag nog)




Kram o kram


Ute kväll!!

Hej bloggen, är hemma nu efter en shopping dag med bästa Amanda och våra mammor. Var på Hollister och köpte ett par jeans och en tröja, as snygga, love it. Ska ut i kväll med tjejerna, asså inte ut ut utan bara ut, haha. ska möta dem klockan åtta❤.
Jaa, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra bara chilla med dom och ha det as kul. Ha en härlig lördag och parts mycket så hörs vi imorgon.
Bilder på mina inköp här nere😃.



Kram o kram


Medan det går!!!

Hej bloggen, är uppe tidigt idag dem alla andra lördagar så ska jag gå och träna. Ska äta lunch med mamma idag och eftersom det inte blev någon förra helgen så hänger Amanda och hennes mamma på. Vet inte riktigt vart vi ska äta men nån stans. Börjar faktiskt få lite ont i halsen sen i går tror jag, så jag får passa på att träna medan det går och man inte är sjuk.

Är väldigt lättad för att vi skulle ha ett NO prov på tisdag men jag och tjejerna klagade på att det var för kort tid så då flyttar han provet tills på fredag, så denna helg blir det inget pluggande, happy now.




Kram o kram


Chic!!!!

Hej bloggen, är hemma nu efter en hemsk dag på Grönalund. Det är ju storm ute och det var iskallt och det regnade och blåste as mycket, men men, nu är jag hemma och har gjort mig lite lunch, mango och te. Har även gjort ett hand bad för kan inte röra mina fingrar, bad for me. Igår var mamma på Chic galan, och när jag kom hem idag så står det en jätte söt plast kasse till mig från Chic som innehåller, gliss schampo, gliss hair repair och ett jätte fint armband. Skulle gå iväg och träna snart tänkte jag men tror att jag skiter i det, OMG, vad har hänt med mig, tränar inte!!! Haha. Ha en härlig fredag så skriver jag imorgon.



Kram o kram


Storm!!!

Hej bloggen, sovis idag, skönt, börjar ju klockan tio så det är bra. Asså vi ska ju till Grönalund idag, och det är ju inte så bra eftersom att en storm håller på att komma hit. Just nu så regnar det och träden blåser jätte mycket, så det blir gummistövlar, tyvärr inte mina Hunter för att Cp företagets skickade fel storlek så det får bli ett par andra gummistövlar idag.

Måste bara få göra en "fredags hiss" och då vill jag hissa sh'bam, det är det roligaste och bästa träningspasset ever, var på det igår och tiden bara rann iväg så det får bli veckans hiss. Och nu kanske man ska ha en diss också så veckans diss blir min klass förutom tjejerna och tre andra men anses så dissar jag speciellt en person som jag inte tänker utmärka men det är en hon så ett ord till henne är 👊FUCK U!!!!👊 och nu som känner mig vet vem hon är.
Ha det bra så skriver jag mer sen ikväll.



Kram o kram


❤Make up store❤

Hej bloggen, är hemma nu efter en as jobbig dag, asså det går inte att förklara hur jävla jobbigt det har varigt. Ett, dem lyssnade inte, eller vissa gjorde det men det var inte många asså, och två, dom ska fråga saker hela tiden, stå i centrum och bara vara jobbiga. Men men, det jobbiga gick över till det glada, när jag kom hem så stod det en bag som var till mig från "Make up store" vart så glad. Det är lite allt möjligt i den, värde checkar, presentkort, nagelack, an sikts maskar, olika produkter, nyckelband och till och med kex.

Imorgon är det fredag, äntligen, vi ska med klassen till Gröna Lund och mäta G-kraft genom att åka karuseller, det ska väl bli kul.



Kram o kram


Stackare

Hej bloggen, nu har jag ätit, gjort matsäck som man ska ha med sig och gjort mig iordning. Matsäcken idag blir kycklingsallad, mmm. Vill nog inte riktigt höra det här idag med småbarnen men det är tvunget, tyvärr. Min lillebror är magsjuk, tycker jätte synd om honom, så har vaknar till lite då och då inatt. Krya på dig älskade bror💙💙💙💙.
Nu ska jag fixa till det sista och sen ta och bege mig.



Kram o kram


Fucking småbarn!!!

Hej bloggen, är hemma nu, sitter och tittar på Svenska Hollywood fruar och ska göra so läxa. Är faktiskt hemma själv ikväll till klockan halv nio, as skönt.
Imorgon ska min klass i smågrupper och ta hand om ettor och tvåor en hel jävla dag, asså orkar verkligen inte. Jag gillar barn men inte så många barn, haha. Ikväll blir det mer pluggande och inte så mycket mer.



Kram o kram


Bara jobbigt!!

Hej bloggen, sitter i soffan och ska äta lite frukost. Eehh, allt är jobbigt och stressigt just nu kan jag iallafall tycka. Det första är skolan, att dom aldrig kan säga till vad man har i läxa när det är prov, dem är helt jävla dimma i huvudet, stör mig faktiskt på alla i skolan FÖRUTOM tjejerna❤. Har jätte ont i huvudet idag men kan inte vara hemma eftersom att om jag är det så har jag missat as mycket, det är som att vara borta ett år.




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, hemma nu, har varit med tjejerna ett tag men har anlänt hem nu, haha. Ikväll så ska jag se........Svenska Hollywood fruar, tjohooo!!! Mitt favorit program, och om X-factor är ikväll så blir det det också. Nu ska jag äta lite och dra iväg till gymmet, kul. Engelska förhöret gick väl OK, svarade på allt utom ett ord som jag kom på efter, klassiker, men men, det få man leva med.




Kram o kram


Engelska

Hej bloggen, har engelska förhör idag, vet inte hur det kommer att gå men jag hoppas på det bästa. Ska snart gå till skolan, tråkigt men sant. Vet inte vad jag ska skriva men skriver mera sen.




Kram o kram


SKOR, SKOR, SKOOOOR!!!!

Hej bloggen, han äntligen fått mina skor. Många av er har gissat rätt på vad det är för skor...... Och det är ..........................HUNDER, suprizee, haha,. Älskar dom, men det fins ett problem, hhhmmm, det är en sko som är storlek 37 och den andra är storlek 38, haha dör😂😂. Men men, vi får väl ringa dit och säga till. Ikväll så ska jag se på X-faktor, älskade gårdagens avsnitt och den bästa av allt, Kenza baby, asså det roligaste låten ever!!! Nu ska jag duscha i kall vatten gör dom har stängt av varmvattnet för en dag (lagning av rör) så wish me good luck!!



Kram o kram


Schema

Hej bloggen, vill bara gå under jorden och bara sova och skita i skolan, daaaaa!!!! Ska träna idag, men tänker inte tjata om det hela veckan, så därför så får ni se mitt tränings schema. Och ikväll så får ni se skorna!!!! Dom är så efterlängtade.






Kram o kram


Besviken

Hej bloggen, är väldigt besviken nu för att skorna kommer imorgon istället, så förlåt men ni får se dom imorgon istället. Ikväll så ska jag äta glass och plugga, toppen. Måndag imorgon, noooo. Ska kanske se på X-factor ikväll det är ju premiär på det, men vi får se vet inte riktigt. Idag när hag träffade Amanda så fick jag en present av henne, en Victoria 'Secret parfym som hon inte ville ha längre för att hon hade för många, vart jätte glad, TACK AMANDA!!!!!!!




Kram o kram


Skor!!!

Hej bloggen, mina skor kommer idag, ni vet dom som jag letade efter förra lördagen men inte hittade och sen beställde på nätet. Dom har kommit, jätte glad, ni får se dom ikväll för har inte hunnit hämta ut dom.
Nu ligger jag i sängen och håller på att vakna till, ska väl gå upp snart men det är snart. Idag så ska jag träna på engelska glosorna som vi har tills på tisdag, känner lite smått panik inför det, men men. Ska träffa Amanda idag, kul, vi ska väl bara chilla lite och se på film, vad vet jag. Skriver mera sen.




Kram o kram


Sushi!!🍣

Hej bloggen, idag så har jag bara pluggat och pluggat, tråkigt!!!! Asså har inte gjort sp mycket så vet inte vad jag ska skriva, det vart ingen lunch med Amanda och hennes mamma för min mamma är fortfarande sjuk😔❤❤❤❤❤❤❤❤. Ska äta sushi nu med mamma, pappa och lillebror, mmm. Och sen ikväll så ska jag bara ta det lugnt👍. Ha en trevlig lördagskväll så skriver jag ett längre blogginlägg imorgon får vi hoppas.




Kram o kram


Jordgubbar

Hej bloggen, ska iväg och träna nu men först så ska jag äta frukost, mm. Gjorde det lite lätt för mig idag och tog fil, flingor och jordgubbar. Asså jordgubbar är typ en av det godaste sakerna jag vet, mm, love it. Ska luncha med Amanda, hennes mamma och min mamma idag. Mamma var lite dålig igår så hoppas att hon mår bättre idag. Skriver mera sen.





Kram o kram


Helg....eller?

Hej bloggen, slutade kvart över ett idag, härligt så nu är jag hemma efter att ha varit och tränat. Ska plugga läxor nu för jag har as mycket läxor tills nästa vecka 😞. Ikväll ska jag ta det lugnt äta tacos, mm, och göra tytigt gott snacks. Du tar och skivar banan och lägger på ett fat och strör på kokos flinger på och sen in i frysen 1-2 timmar, och sen kan du även ta och skiva apelsin och strö på kokos och sen in i frysen i 1-2 timmar. Lycka till.



Kram o kram


Igår

Hej bloggen, nu har jag vaknat och sitter och äter lite frukost innan jag ska ta och göra mig i ordning. Bion igår var as bra, NI MÅSTE SE DEN!!!! Super bra. Fredag idag, Gud vad skönt. Men ska göra läxor i helgen så fi får väl se hur härlig denna helg blir. Ska träna idag, nice. Skriver mera sen.





Kram o kram


Förhandsvisning

Hej bloggen, ska på bio snart. Det börjar klockan 18:00 så det ska bli kul. Imorgon är det fredag, TJOHOO!!! Har dessutom sovmorgon tills klockan tio plus att jag slutar klockan halv två, lucky me, haha. Ska nog äta något innan vi går på bio. Tyvärr så får inte lillebror följa med, eller tyvärr och tyvärr han r för liten så det blir bara mamma, pappa och jag. Jag fick en fråga om hur man får förhandsvisnings biljetter och det ska jag svara på. Det går inte att köpa dem utan om dina föräldrar jobbar inom film, kändis, Aftonbladet eller vad som helst, okej inte vad som helst men du fattar, så kan dom få biljetter. Som mon mamma jobbar med kändisar så då får hennes jobb biljetter. Hoppas du är nöjd med svaret och just det du kan nog vinna biljetter också om du är med i någon tävling.




Kram o kram


Vila

Hej bloggen, idag ska jag ha en sån kallad vilodag! För jag ska ju på förhandsvisning på den nya Hamilton. Ska bli så kul att få gå på det. Det är ju tyvärr skola idag, NEEJ!!! Har idrott nu på morgonen, orkar inte, våran nya idrotts lärare kommer jag inte ihåg vad hon heter men hon är inte rolig, hon är jätte hård och värsta jobbiga uppvärmningar och allt. Jag gillar ju att träna men inte i skolan. Hon tror att hon är någon himla PT eller nått. Aja skriver mera sen.




Kram o kram


"inte om det gäller din dotter"

Hej bloggen, är hemma nu. Och jag säger bara en sak, lyckan när man kommer hem och det står ett paket med mitt namn på. Jag öppnar det och det är från Oriflame Sweden, för er som inte vet vad Oriflame är så är det ett jätte känt smink företag som också säljer andra saker. Vet inte varför har har fått detta paket för det är inget som jag har beställt och inte mina päron häller. Men tack så jätte mycket Oriflame för er gåva.

Nu till lite andra saker. Eehh, imorgon så ska jag på förhandsvisning på bio, kul. Det är Hamilton "inte om det gäller din dotter" det ska bli jätte kul att gå på den, tyckte att den förra Hamilton filmen var jätte bra så den här lär nog också bli bra. Ska gå och träna snart men först så är det läxor som ska göras.




Kram o kram


Stel

Hej bloggen, har sån jädrans träningsvärk i rumpan och låren, kan inte gå eller röra mig typ. Har idrott idag, tråååååkigt. Såg svenska Hollywood fruar igår, hoppas ni också såg det, om ni gillar det alltså. Har jätte mycket läxförhör nästa vecka, spanska, engelska och so och det kan bli mer. Skriver mera sen.





Kram o kram


Regn

Hej bloggen, sitter med tjejerna hemma hos Fanny😃. Skulle ju ut och springa idag men det regnar ju ute, FAAAAN!!!!! Det stod ju att det skulle bli fint väder☀ men tydligen så kan man inte lita på vädret☔☁. Får väl ut och springa imorgon. Ska se när Zumban börjar idag och se om jag hinner till den istället.




Kram o kram


Ut

Hej bloggen, är jätte trött idag, orkar verkligen inte men skolan. Idag är det fint väder, det ska typ bli 18-19 grader ute så jag ska passa på mesans det går och ut och springa idag, härligt. För snart så kommer ju hösten med regn och dåligt väder. Asså jag längtar faktiskt till julen, snön och pepparkakor, mmm. Ska göra mig oordning nu och försöka att vakna så skriver jag mer sen.




Kram o kram


Functional moves👍💪👍

Hej bloggen, ska träna idag, som ni alla vet så är det ett nytt pass jag ska prova på, har nu kommit på vad det heter. Functional moves, har aldrig provat set och det ska bli jätte spännande tycker jag. Nu ska jag äta lite honungs melon och titta lite på teven. På torsdag ska jag på bio, mer om det på onsdag. några av er har skrivit att ni vill att jag ska lägga ut mera bilder på bloggen, så mitt mål är att lägga ut minst en bild om dagen.




Kram o kram


En kvart mer

Hej bloggen, börjar kvart över nio istället för nio, skönt med en kvart extra. Ska träna idag kom inte ihåg vad passet heter men ska kolla upp det, har aldrig varit på det passet tidigare så det ska bli kul och se om det är något bra. Tyvärr så börjar det halv sex ikväll men men ett pass gör inget om det är lite tidigt. Ska se Robinson ikväll, kul. Skriver mer sen.





Kram o kram


JAA

Hej bloggen, har precis pratat med mamma och pappa om att få hela barnbidraget, och gissa vad dom sa, dom sa JA!!!!! Är jätte glad nu för det känns jätte bra att få ha kontroll över mina pengar och kunna få känna friheten, haha. Nackdelen är att jag få mitt barnbidrag den 20:de september och jag är pank och vet inte vad jag ska göra men jag får väl vänta i typ 19 dagar och sen åka och shoppa👍. Nu ska jag ta och äta lite jordgubbar och sen ta och se på solsidan.




Kram o kram


Barnbidrag VS mamma & pappa

Hej bloggen, sitter och ska äta frukost nu, det är söndag och det är alltid lika trist att vakna upp på söndagar. Ikväll så ska jag, mamma och pappa prata om barnbidrag, jag måste övertyga dom att jag kan ta hand om hela barnbidraget. Asså egentligen så är inte barnbidraget så mycket, 1125 kr och det kan man typ köpa ett par skor eller en jacka men jag har lagt upp en budget som jag ska visa dom och så får vi se vad som händer. Skriver mera sen ikväll när jag vet om jag får det, kan bli lite senare typ vid åtta tiden, men men.


Ångra

Hej bloggen, sitter och kollar på "dating in the dark" på TLC. Pappa och jag var ju och kollade på skor idag. Det regnade och vi hittade inga. Vi var över allt i hela jävla Stockholm men det slutade med att vi åkte hem och beställde på datorn. Hade mycket heller varit med mina kompisar och dom kan typ inte göra något imorgon så det ångrade jag att jag inte hade letat efter skor imorgon istället. Men om några dagar så kommer dom och då kommer jag att ta kort på dom och lägga ut. Det enda jag kan säga är att många har dom och man är inte unik i som skorna.
Ikväll ska jag se på film och bara mysa.



Kram o kram


Gummistövlar

Hej bloggen, sitter och äter frukost nu och ska strax gå och träna MRL, kul, men det spörengnar ute så jag vet inte hur det här kommer att gå, för jag har inga gummistövlar😱😱😱. Men idag så ska ju jag och pappa åka och köpa ett par gummistövlar, så vi får se vad det blir för några. Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen ta och bege mig. Skriver mer sen.




Kram o kram


RSS 2.0