Idag igen...

Hej bloggen, är hemma idag igen, tredje dagen, man kan tycka att det borde vara bättre och det har det faktiskt blivit. Idag när jag vaknade så kände jag att det hade blivit bättre men inte 100% men det har blivit 30% bättre från igår. Idag ska jag bara vila och sova. Och så är det fredag idag också så det är väl lite kul fredag och snö. Imorgon börjar julkalender och jag vet att jag är 14 år och kollar på det men för mig så r det en tradition och kolla på. Och så är det ju bara ett program så det är faktiskt inte töntigt.




Kram o kram


Asså känslan när man.....

Hej bloggen, mår jätte dåligt, har typ blivit sämre, inte kul. Men asså känslan när man vaknar och kollar ut genom fönstret och ser SNNÖÖÖÖÖ!!!!! Men jag lovar att när jag blir frisk så kommer den säkert vara borta men hoppas att den är kvar❄❄❄❄❄❄❄❄❄.
Idag blir det bara att vila, tror inte att jag kommer att kunna gå till skolan imorgon heller men hoppas verkligen det.





Kram o kram


Sjuk

Hej bloggen, är hemma idag för är helt svullen i halsen och mina ögon var helt variga och så fryser jag. Det regnar ute, tråkigt, men lite mysigt, det skulle ju snöa idag så hoppas att det inte gör det för då vill ju jag vara med, men men. Nu ska jag gå och sova. Skriver mera imorgon.





Kram o kram


Hur lyckas man...

Hej bloggen, hade No prov idag, det gick väl bra men blev åter igen lite virrig, jag vet inte varför men prov och jag är ett big NO!!! Ikväll blir det en lugn kväll ska börja att träna nästa vecka, TJOOHOOO!!!! Nu sitter jag och ser på film med lillebror❤❤





Kram o kram


Prov

Hej bloggen, har ju No prov idag, det kommer att gå jätte dåligt, eftersom att vår såkallad lärare ändrar alltid på provet så man vet aldrig vad som händer. Var hos tandläkaren igår, det gick jätte bra, inga håll eller nått konstigt så det är bra, jag var lite orolig för det men har ju aldrig ha något hål så vet ju inte hur det känns men det gör nog väldigt ont. Skriver mera sen om hur min dag har gått.




Kram o kram


Duscha

Hej bloggen, gick upp en halv tumme tidigare idag (07:00) för att jag tänkte att "varför inte duscha" men det gick faktiskt bra, jag fastnade inte i duschen eller somnade men set var nära, men Gud vad skönt det är att duscha på morgonen. Har No prov imorgon och jag kommer ALDRIG mera börja plugga två dagar innan. Blir ingen träning idag för jag mår fortfarande dåligt, huvud värk och förkyld.


Kaffe och tröja!


Hår

Hej bloggen, är snart hemma, ska hem till Fanny snart och färga Heddas hår rött, kommer bli jätte fint. Det är lördag idag och lördag=godis!!! Ikväll blir det en lugn kväll, min moster och kusin kommer förbi så ska träffa dem kanske liten stund, men det blir ju efter att vi har färgat Heddas hår.




Kram o kram


Chilla

Hej bloggen, är hemma nu, matteprovet gick eehh jag vet inte riktigt hur det gick blev lite virrig som vanligt. Jag tror att om nu Gud finns så var iallafall inte jag skapad till att tänka matte, jag tror att jag är skapad till att leva lyxigt, för det är sånt som jag gillar, ni vet glitter och glamour och diamanter det är jag. Ikväll blir det tacos och film med mig själv haha, FEA, är vad jag är och det har jag kommit på själv som står för.... ForEverAlone! Men imorgon ska jag träffa Alex, Fanny och Hedda, vi ska hem till Hedda och färga hennes hår rött det kommer bli jätte bra och fint hoppas vi.





Kram o kram


Matteprov

Hej bloggen, har matteprov nu på morgonen, för en gång skull så känns det iallafall lite bra. Om det inte hade varit prov och uppsatser att skriva så hade jag varit hemma idag för är fortfarande förkyld och jätte seg så det kanske går åt helvetet idag, men det får vi se. Fredag idag, jaaaaa!!! Ska nog bara ta det lugnt ikväll.



Kram o kram


Helt död

Hej bloggen, har varit hemma idag från skolan, pga jätte förkyld. Låg och sov till halv elva och vaknade av att jag var helt kallsvettig och var tvungen att gå upp och duscha. Sen har jag legat helt död i soffan och inte gjort ett jävla skit. Nu sitter jag och försöker träna på matteprovet jag har imorgon, mår fortfarande inte bra men måste iallafall gå till skolan imorgon eftersom matteprovet är då och så måste jag göra klart So uppsatsen.




Kram o kram



Ny kost

Hej bloggen, är jätte förkyld, så har börjat på en ny kost, VICKS hals tabletter, haha. Ska snart gå till skolan, och sen vet jag inte så mycket mera. Men jaaa, skriver mera sen för just nu har jag inget att skriva.




Kram o kram


Smart...


Förkyld

Ej bloggen, är jätte förkyld idag, men är ändå i skolan vara för att jag har So prov och en So uppsats att göra idag. Är helt kallsvettig och ont i hals, öron och snorig, men Aja, det är sån tid på året nu. Bakade ju en jätte fin Harry Potter tårta till min lillebror igår, eller jätte fin kanske den inte va men jag vart iallafall nöjd med den. Blir ingen träning denna vecka :( utan satsar på att bli frisk istället.




Kram o kram


Så typiskt

Hej bloggen, måndag idag, men är ledig, så skönt. Inatt så vaknade jag sv att jag hade jätte ont i magen och det slutade med att jag har legat och spytt inatt, så jävla typiskt när man för en gång skull är ledig så blir man sjuk. Jag har ju varit magsjuk redan en gång för några månader sen och jag trodde att om man en gång blev det så blev man lite emun mot det, men tydligen inte. Har varit vaken sen klockan sju så nu ska jag ta och göra mig lite frukost.
Min underbara älskade lillebror fyller år idag, GRATTIS❤!!!! Kunde tyvärr inte sjunga för honom imorse eftersom att jag hade varit vaken hela natten och var jätte trött. Ska baka tårta till honom så bilder kommer imorgon.






Kram o kram


Plugg

Hej bloggen, idag blir det bara plugg, har so prov på tisdag så ska träna till det. Är faktiskt ledig imorgon, as skönt, för våra lärare ska ha studiedag, yeeeeey!!!! Nu ska jag gå upp och äta frukost och sen ta på mig myskläder. Min lillebror fyller år imorgon så ska baka en tårta idag också. Och sen ikväll så kommer ju för det första Williams lista och det andra är ju solsidan.





Kram o kram


Färdig jobbat

Hej bloggen, nu har jag kommit hem från "jobbet", det gick jätte bra, 300kr rikare, YEEY. Ikväll ska jag hem och min familj hem till Emmy, kul, med mormor och morfar. Nu sitter jag och äter lunch, sushi, yummi. Skriver mera imorgon.





Kram o kram


Jobb jobb JOOOBBB

Hej bloggen, fredag idag, härligt. Ska jobba imorgon, är jätte glad att det gick. Ska skriva in papper i datorn på min pappas jobb, kanske inte det roligaste man kan göra men pengar är pengar. Amanda och hennes familj kommer hit på middag ikväll, kul. Ska möta mamma inne i stan nu men vi hörs och kanske syns imorgon.




Kram o kram


Tårtan

Hej bloggen, fredag idag, YEEEY!!!
Tårtan igår kunde inte ha blivit bättre, det var nog den godaste och snyggaste jag ätit, bild fins här nere. Choklad sockerkaksbotten längst ner och över det en krämig choklad botten , mellan det hade jag en hallon kräm jag gjort själv och sen bara dekorationen, är så NÖJD. Nu ska jag ta och göra mig i ordning, slutar klockan halv två idag, skönt så går bara fyra och en halv timma.





Kram o kram


Grattis❤

Hej bloggen, GRATTIS MAMMA❤❤!!!!! Ja sim ni nu kanske vet så fyller mamma år idag, grattis. Ska snart gå till skolan. Igår så bakade jag tårtan och i dag så ska jag dekorera tårtan med sockerpasta, är lite nervös för jag har aldrig använt sockerpasta förut men vi får hoppas att det kommer att gå bra! Lägger ut bild imorgon. Slutar tidigt idag 14:20 skönt, så då blir det att skynda hem och fixa sig i ordning. Gör ett videoinlägg sen när jag kommer hem!




Kram o kram


Onsdag

Hej bloggen, är konstigt nog uppe nu och sitter och äter frukost, förvånad. Men gick faktiskt och la mig klockan kvart över tio igår kväll och somnade på fem minuter max, så jag behöver nog sova mera så ikväll så ska jag försöka att gå och lägga mig lite tidigare. Mormor och morfar kommer ikväll hem till oss, kul, mamma fyller ju år imorgon så ska ju ta och baka tårtbottnar ikväll.





Kram o kram


Stan

Hej bloggen, har varit i en moské idag för första gången. Det var jätte intressant, vi tjejer fick ha på oss en dräkt satt man inte visade något. Ska möta upp pappa om typ tjugo minuter, vi ska in till stan och jag ska köpa en födelsedags present till mon mamma❤❤❤❤❤ som fyller år på torsdag. Ska också löpa socker pasta för jag ska ge mig in på att baka en jätte fin tårta med sockerpasta för första gången, men men, bakexperten Emmy sa att hon ska skriva upp hur man ska göra, men tänker improvisera lite också, eller rätt mycket. Hittade dom hära sjukt häftiga skorna.




Kram o kram


Moské'


Ny vecka!

Hej bloggen, en nu jobbig vecka står på schemat, är trött som vanligt. Slutar typ sent idag men vet inte när, ska typ träna yoga ikväll, härligt. Sen får vi faktiskt se vad som händer, men återkommer i eftermiddag när jag har kommit hem efter skolan.





Kram o kram


Farsdag

Hej bloggen, fars dag idag, grattis! Ska typ hem snart om någon timma. Har äntligen ätit godis och chips, mådde Dick lite illa förut så jag åt inte så mycket godis, så ska nog ta och köpa lite sen, gott. Vi hade det jätte roligt igår så det vart väldigt lyckat. Ska bara gå hem sen och sova!





Kram o kram





Dan innan

Hej bloggen, nu är det dan innan jag få börja äta godis och chips, är så glad att jag har klarat det i ett ÅÅÅÅÅR!!! Ska träffa tjejerna sen i eftermiddag vi ska sova över hos Emmy, så klockan 00:01 inatt så ska jag smaka godis och chips för första gången på ett år. Har varit och tränat nu och ska ta och hälla i mig lite återhämtnings dryck, gott gott. Sen ska jag bara ta det lugnt tills ikväll.




Kram o kram


FREEEEDAAAAG

Hej bloggen, ÄNTLIGEN är det fredag, TJOHOO!! Ska snart ta och bege mig till skolan snart, slutar tidigt idag, klockan halv två senast, kan bli tidigare. Ikväll vet jag inte vad som händer så vi får se, återkommer om det.






Kram p kram


On the gym


Idrott

Hej bloggen, sitter och kollar på the voice och när X factor Isak är i studion och imiterar en höna, haha, det var jätte bra och kul. Har idrott nu på morgonen och är lite rädd för att det ska vara redskaps gymnastik med volter för det är lite läskigt. Tror faktiskt att jag slutar rätt tidigt idag, så hoppas mina fina vänner kan hitta på något. Ska träna också senare ikväll. Skriver kanske mera senare ikväll.





Kram o kram


Mitten


Hemma hos

Hej bloggen, sitter med tjejerna hemma hos Hedda, kul. Ska snart gå och träna, as KUL!! Skolan har varit som alla andra skol dagar... TRÅÅÅKIG. Men annars så ska jag bara ta det lugnt ikväll.





Kram o kram


Död

Hej bloggen, är så trött idag satt jag vet inte vad jag ska ta vägen, asså det känns som att jag ska DÖÖ eller nått!! Är jätte förkyld också. Ska träna sen ikväll, jobbigt känner jag nu. Slutar typ tjugo över tre idag och för mig skulle det vara perfekt att jag fick sluta vi lunch eller nått satt jag bara kunde hå hem och sova och aa göra lite som jag vill. Ska möta tjejerna snart, men vi hörs och kanske syns sen.




Kram o kram


Rihab center!!


God morgon

Hej bloggen, sitter och chokar lite nu innan jag ska ta och bege mig till skolan. Har kollat i kalendern och där står det att jag har ett matte prov, ett No prov, ett So prov och ett spanska prov nu om någon vecka, och det känns ju jävligt bra att veta att man har prov och inte vet vad man ska plugga på. Nu är det ju bara 6 veckor kvar tills jullovet, men 6-7 veckor är faktiskt väldigt MYCKET och jag kommer att gå in i väggen snart och få ett sykbryt snart och det vill inte jag ska hända men vi får väl se.





Kram o kram


Tommy Hilfiger

Hej bloggen, hade det jätte kul igår när Amanda sov över, vi såg på 90210, asså det är den bästa serien jag någon sin typ har sett, älskar den. Men iallafall idag var vi på Tommy Hilfiger och köpte en vinter jacka till mig, Älskar den, den är så snygg. Ska se solsidan ikväll och ofc Williams lista. Har jätte ångest inför imorgon och att det är söndag, vill typ bara under jorden och bara ha massor av pengar och bara leva livet. Ha det bra.





Kram o kram


Berlin!


Näst sista

Hej bloggen, sitter och äter frukost, ska snart gå och träna, kul. Ska träffaAmanda ikväll, hon ska sova över hemma hos mig. Nu är det näst sista dagen innan skolhelvetet börjar. Nästa söndag blir jag rik, för då har det gått ett år sedan jag började med godis och chips förbud, och det känns så skönt att äntligen ha klarat det. Skriver förmodligen mera senare.





Kram o kram


Fira

Hej bloggen, ska snart ta och gå till Amanda med min "härliga" familj och fira Amandas mamma, kul. Va och tränade förut idag, härligt. Snart börjar skolan igen, orkar verkligen inte, asså på riktigt vill typ häller dö asså. Annars så ska jag bara ta det lugnt ikväll, kanske se på X-factor, vem vet. Ha det bra.





Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är äntligen hemma i Stockholm nu, as skönt. Jag hade det faktiskt jätte roligt med Mirella igår men jag har saknat allt stimm och trafik i Stockholm för i Västervik är det ju DÖÖÖTTTT!!!!!! Fredag imorgon, Gud vad veckan gott snabbt, ska iallafall träna imorgon på morgonen och sen in till stan och sen fira Amandas mamma, kul!! 👍👍 ha en bra kväll!!




Kram o kram


RSS 2.0