30 min kvar

Hej bloggen, om 30 min så är det bara att släcka alla lampor för då så börjar eaurth hour:). Ska ni släcka ner? Skriv gärna en kommentar om ni ska släcka ner eller inte:D





Kram i kram


Ut

Hej bloggen, ska in till stan nu med lillebror och pappa:), mamma ska till Åland. Tror att det kommer att vara mycket folk där idag eftersom det är så dåligt väder idag:(.




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu från gymmet :). Ska bara slappa ikväll. Se på Lets dance också, det är ju premiär ikväll, vet inte om det är något att se på men har ju inget annat för mig.
Mår väldigt illa faktiskt och har ont i ryggen:(. Hoppas det blir bättre. Ska se BB också:D.




Kram o kram


Huvudvärk

Hej bloggen, sitter och äter frukost och kollar på Vakna med the voice:). Har skit ont i huvudet, men får hoppas att det går över. Ska träna idag efter skolan, kul. Det är ännu roligare att det är FREDAG:D





Kram o kram


Sjuu

Hej bloggen, asså sjuuu, teatern är över. Det gick bra, men jag hatar ju att stå inför människor, det är skit jobbigt tycker jag, men det vara bara att göra och det gick ju bra:). Alla var så bra.
Börjar klockan tio imorgon, skönt efter som det är FREDAG, tjohoo. Mår lite dåligt, har skit ont i huvudet och mår lite illa faktiskt, hoppas det går över.



Kram o kram


Sovis

Hej bloggen, har varit och hämtat min lillebror idag, har också gjort reflektioner om idrotten, tråkigt. Börjar klockan nio imorgon, skönt:). Imorgon ska vi bara träna på teatern, kul, eller inte. Vi ska ju visa upp dom också. Berättar mera imorgon:).




Kram o kram


Igår idag

Hej bloggen, efter skolan igår så gick jag, Alexandra, Fanny och Emmy och köpte glass, kul att få hitta på något med dom. :D va och tränade lite senare:). Ska inte göra något speciellt idag efter skolan.


Teater

Hej bloggen, börjar klockan nio idag så ska gå om tjugo minuter ungefär. Har teater hela dan idag också, vet inte om det är så himla roligt men det är bättre en att ha lektioner och så får man fjanta sig lite:). Ska träna idag, kul. Vet inte vad jag mer ska göra, men men, det får bli en zuprise for me:).




Kram o kram


Liljeholmen

Hej bloggen, ska till liljeholmen snart med pappa, får se om jag köper något.
Gick bra idag med teatern, vi läste lite om den och pratade med en teater pedagog. Vi ska jobba med det här hela dan imorgon också så det är skönt att slippa alla lektioner:).



Kram o kram


Teater


Hemma

Hej bloggen, skönt att vara hemma nu. Har varit på Zumba, kul, men jobbigt. Flygresan hem gick bra, sov lite på planet:). Nu ska jag smsa Fanny och fråga vilken tid vi ska mötas imorgon och så ska jag duscha.




Kram o kram


Brandfara

Hej bloggen, har varigt på Väla idag. När jag gick in där så gick brandalarmet, det var lite jobbigt att ha orsakat ett brandalarm, men men, jag kan ju inte hjälpa att jag är så het.
Köpte en snygg tröja och en topp på Gina som jag ska ha ikväll på Wallmans :D. Har också kommit fram till att norrmän är snygga;), bor ju ett helt fotbollslag här på hotellet, dom är nog Max 16 år, men snygga är dom:).
Åker hem i morgon :( tråkigt men man får ju träffa kompisarna då:D <3




Kram o kram


God morgon

Hej bloggen, har precis duschat och gjort mig i ordning. Ska till Väla snart, mamma är redan där men vi kommer väll dit på något sätt:). Blir nog lite shopping också, tror ingen tjej kan motstå det;). Ska ju på Wallmans ikväll också ska bli kul att se.
Här är vädret dimmigt. När vi kollade ut genom vårat gigantiska fönster så såg vi bara vitt, så jag frågade mamma om vi hade kommigt till himmelen, men det hade vi ju inte.:).


Kram o kram


Helsingborg

Hej bloggen, ligger i sängen på hotellrummet nu. Det är ett fint hotell med pol och spa och sånt:). Va ju i Danmark idag också, det var väll kul. Vi åt middag där och sen så åkte vi tillbaka till Helsingborg och gick förbi Wallmans. Mamma skulle hälsa på en tidning dom var där och några andra hon kände, men aja. Imorgon så ska vi till Väla, det är ett super stort köpcentrum här i Helsingborg och sen på kvällen ska vi till Wallmans och äta middag och se på showen. Skriver mer imorgon och lägger även ut en bild om jag hinner:).




Kram o kram


Frukost

Hej bloggen, sitter och äter frukost nu. Är också inne på datorn och ska maila lire saker till min lärare. Åker ju till Helsingborg om några timmar. Så om tre timmar så åker vi nog till Bromma flygplats. Ska även till Danmark idag också, fast det är bara en kort stund sen så åker vi tillbaka till Helsingborg på hotellet:). Lovar att ta lite bilder på hotellrummet för det var några som ville det.





Kram o kram


Hedda

Hej bloggen, är hemma hos Hedda med dom andra nu. Vi lyssnar på musik och pratar lite. Åker ju till Helsingborg imorgon med mamma och lillebror:), berättar mera sen. Ska träna sen i kväll. Ska också se BB och kanske lite andra program.



Kram o kram


Ajjjjjj

Hej bloggen, har så jävla ont i nacken idag. Vet inte om det är från igår när jag simmade en kilometer eller om det är något annat. Går snart till skolan, inte så jobbig dag idag, slutar vid kvart i två tiden så det är bra :).
Ska träna sen.




Kram o kram


Bada

Hej bloggen, ska snart gå till bussen och åka till Erikstals badet och simma med alla tjejer i klassen, tråkigt. Asså man orkar inte somna en kilometer på morgonen, för det är så långt man ska simma. Nu sitter jag och tränar lite nu innan engelskan. Vi har ju glosor, men dom va faktiskt lite lätta.
Skriver när jag kommer hem. Orkade inte skriva igår för jag kom hem så sent, men idag så kommer jag hem betydligt tidigare.:)




Kram o kram


Lunch

Hej bloggen, hade ingen service i morse men nu så. Sitter och äter lunch nu. Slutar om en timma och trettio minuter så det är inte så långt kvar:).
Han inte att träna på engelskan igår så det måste göras när jag kommer hem.
Ska också träna vid sex tiden ikväll. Skriver mer när jag har tränat ikväll:).





Kram o kram


Träna

Hej bloggen, ska gå och träna nu. Ska sen äta middag och göra engelska (glosor). Ska se familjen annorlunda klockan åtta TV4 ikväll också och BB.:).





Kram o kram


Måndag

Hej bloggen, är i skolan nu, börjar om en kvart så det är skönt. Slutar klockan tre idag så skriver mera sen när jag kommit hem:).




Kram o kram


Trött

Hej bloggen, asså fyfaaan va trött och illamående jag är. Jag har precis kommit hem. Det har varigt skit roligt.
Kommer somna snart känns det som.
Börjar klockan 10:30 imorgon så har ju sovmorgon, jävligt tur asså.
Ska inte göra ett skit nu eller ikväll:).




Kram o kram


Suprise

Hej bloggen, idag så ska Hedda ha din fest, vi andra ska till stan och fixa lite saker till henne. Kan Tyvär inte säga vad vi ska ge henne för hon läser ju min blogg:). Lovar att berätta ikväll om jag hinner för det blir fullt upp:D ska möta dom andra nu hemma hos Fanny vid elva.:)






Kram o kram


Matte prov

Hej bloggen, sitter på matte lektionen nu, har precis gjort klart matte provet. Det är knäpp tyst i klassrummet. Slutar om tre minuter typ, sen är det HELG, tjohooo.:)




Kram o kram


Sovmorgon

Hej bloggen, har ju sovmorgon idag till kl tio och slutar ju kl tolv, skit skönt att bara gå två timmar:). Vet inte om vi kommer att äta lunch i skolan eller inte.
Så skönt att det är fredag, är det bara jag som tycker att denna vecka har gått skit snabbt. Tror inte att jag ska träna idag, får se. Ska iallafall vara med kompisarna efter skolan:D. Skriver mera sen:).





Kram o kram


Bion

Hej bloggen, vi var ju på bio idag, den va bra, grät lite, för den va lite sorglig.
Ska träna snart träna:).
Börjar klockan tio imorgon och slutar klockan 12:00 så går bara två timmar, skönt. Skönt också att det är fredag imorgon:). Jaha det va det, ha det bra:).




Kram o kram


Jag vet

Hej bloggen, ska snart gå till skolan, vi ska på bio med klassen idag vi ska se "jag saknar dig jag saknar dig" många säger att den är sorglig men jag får väll se om det blir några tårar.
Vet att jag skulle skriva igår när jag kom hem men hade skit brottom men idag så lovar jag:).




Kram o kram


Skolan idrott

Hej bloggen, är på väg till skolan nu, fick stressa imorse men det gick bra. Ska ha idrott nu på morgonen, gillar inte att ha det direkt på morgonen. Men men. Ska träna idag, men skriver mer när jag kommit hel:).





Kram o kram


Träning

Hej bloggen, ska träna snart, kul. Har sätt 15 (Nya avsnitt), och BB:).
follow mig på instagram heter Ewwelina98;). ska träna på spanskan lite senare, ska typ översätta en text och lite så. hadde en skit konstig vikarie idag på spanskan han va lite rolig. hadde namnsdag igår heter ju Victoria i mellannamn.







Kram o kram

So

Hej bloggen, ska ha So nu, vi ska typ skriva en uppsats om något. Ska träna ikväll, kul:).




Kram o kram


Tjejerna

Hej bloggen, är hemma hos Hedda med tjejerna, vi har köpt lite saker som vi sitter och fikar med.
Ska träna sen, kul. Ska också se Äkta människor och BB.



Kram o kram


Huvudvärk

Hej bloggen, skola idag, tråkigt. Har svenska prov idag:( och har en huvudvärk satt jag inte kan tänka. Har tagit en Ipren, men men det blir nog bättre får vi hoppas på:).
Ska träna efter skolan och göra spanska, no megusta. Hoppas att jag och tjejerna kan hitta på något:D.




Kram o kram


Amanda

Hej bloggen, är påväg hem till Amanda nu, kul. Det va en evighets sen vi sågs. Vet inte vad vi ska göra men någon ting:).





Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu:). Filmen va bra den heter "En fiende att dö för".
Va på Hollister och shoppade ett par shorts och en bikini. Superfina är dom:D. Ska se finalen av melodifestivalen ikväll. Vet inte vem som kommer vinna, bara inte Torsten Flink vinner så. Ska äta skaldjurs gryta med fisk i också, ska bli gott:).



Kram o kram


Mamma o jag

Hej bloggen, nu står mamma o jag och väntar på tvärbanan:). Vi ska in till stan och se på bio (vet inte vad den heter) och sen ära lunch:), vi ska också om vi hinner gå förbi Hollister och titta:D




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu:). Har varit ute med Hedda, Fanny och Alexandra:D. Fanny gick hem efter ett tag men vi andra satt kvar. Vi satt på Luma stationen i en timma och gjorde inre ett skit.

Det va kul idag på Romme, kanske inre den bästa dagen men kul va det:D




Kram o kram


Tidigt


Romme

Hej bloggen, ska snart gå till skolan om en kvart och möta dom andra.,vi ska till Romme alperna och åka skidor
Ska bli azum.
kommer hem vid 18:30 tror jag:).


Kram o kram


Lunch

Hej bloggen, sitter och äter lunch nu.
Hade ju glömt att det är nationella kvinnodagen:) vet inte vad man gör då men om någon vet det så kommentera gärna så jag vet:).



Kram o kram


Sent

Hej bloggen, är skit trött idag med, skulle gå och lägga mig tidigt igår men blev vid kvart över elva ist.
Efter skolan så ska vi nog hem till Emmy alla tjejer:), ska också träna ikväll. Ska försöka att gå och lägga mig klockan sju ikväll efter som jag ska upp imorgon klockan 05:30 för vi ska till Romme alperna och åka skidor. Ska bli skit kul, vi var där förra året med och det var kul. Ska mötas vid skolan klockan 06:20. Tidigt, men men kul blir det nog:D




Kram o kram


Torr

Hej bloggen, är hemma nu:), har fan väntat hela dan på att få gå hem och ta på mig läpp syl, är så himla torr om läpparna. Man vill ju liksom inte gå runt med en röd svullen mun.

Ska träna lite senare, kul, det var länge sen jag gjorde det så nu är det dags igen:D. Ska se Topp model nu (missade gårdagens) så det är vad som händer för mig idag:). Juste måste ju träna på spanskan också.





Kram o kram


Idrott

Hej bloggen, ska snart gå till skolan, har idrott nu på morgonen:(, tråkigt.
Slutar klockan 15:45 idag så det blir att gå hem direkt efter skolan idag och göra läxor. Har svenska prov på måndag. Asså jag fattar fan inte varför jag ska veta vad en pronomen är eller ett räkneord är eller ett konkret verb är, asså är inte det viktigaste att jag kan prata jag kan fan svenska jag kan böja ord. Aja det är bara att plugga på.


Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu:). Ska baka muffins till mamma och lillebror nu. Dom vet inte om det så jag hoppas att dem blir glada:D. Tar kort på dem sen när dom är klara:).




Kram o kram


Trött

Hej bloggen, är skit trött och frusen idag. Orkar verkligen inte gå till skolan idag. Ska möta upp Emmy och Hedda snart, så det ska bli kul:).
Skönt att det är vår snart. Ingen snö och jag har sett blommor växa i rabbater. Om det bara kunde bli lite varmare ute.:)




Kram o kram


Spruta

Hej bloggen, har precis vaccinerat mig mot gardacil. En av tre sprutor klar. För er som inte vet är gardacil ett vaccin mot livmorderhalscancer .



Kram o kram


Hemma sjhhuuu

Hej bloggen, är hemman nu efter en jobbig måndag. Ska äta lite kiwi och banan nu och se BB och äkta människor:), skit bra serie som går på svt:), ni måste se några avsnitt för att tycka om den:D. Kusin Benjamin och moster Pillan kommer nog hit sen tror jag, kul:D.




Kram o kram


Skola

Hej bloggen, skola idag då, tråkig. Va sjukt trött i morse, måste nog gå och lägga mig tidigare än igår om jag ska orka upp hela veckan, aja får väll försöka.




Kram o kram


Stan

Hej bloggen, är hemma nu från stan:), va där med tjejerna:D, kul. Ska äta tre rätters middag idag med mamma, pappa och lillebror:). Ska se gårdagens BB snart.




Kram o kram


Cosmonova

Hej bloggen, är på cosmonova nu med lillebror och pappa, kul. Vi ska se en fisk film tror jag:). Äää, ska se melodifestivalen ikväll, det är ju andra chansen så det ska bli spännande. Det är ju inte så bra bidrag tycker jag, men men, då har man ju något att skratta åt:).




Kram o kram


Veckorevyn

Hej bloggen, nu är jag hemma:). Har ätit lite lunch precis. Är inne på datorn nu. Köpte faktiskt en Veckorevyn tidning. Älskar den tidningenv (rekommenderar stort). Såg tuvär ingen prinsessa idag, men men det hade jag ju inte förväntat mig häller. Skriver mer ikväll:).




Kram o kram


Haga

Hej bloggen, nu åker pappa jag och lillebror till Haga parken:), kul. Har precis gjort mig i ordning. Får se vad jag ska göra sen. Skriver mera lire senare.




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, vet att jag skrev att jag skulle komma hem igår men så vart det inte. Kom hem idag ist. Mår inte så bra, men men, får hoppas att det går över.
Ska till Haga parken imorgon med lillebror och pappa, mamma jobbar ju, vi ska gå förbi slottet där Victoria och Daniel bor med deras lilla prinsessa:). Ska bli kul:) får njuta av dom sista dagarna på lovet:).




Kram o kram


RSS 2.0