Shopping

Hej bloggen, har varigt på Nacka forum med Fanny,Hedda och Emmy. Köpte en klänning till skolavslutningen och ett Marylin Monroe linne, super snyggt:) har fått hem min iPhone 4s nu som jag fick av mina päron, en vit och den är super braaaaa. Imorgon är det FREDAG, jaaaaaa. Ska ju ha min fest på lördag så ska fixa lite imorgon till den. Nu ska jag se BB och plugga lite.



Kram o kram


Halsen

Hej bloggen, gårdagen var amazzzzing, tack så jätte mycket mamma, pappa och lillebror, vart super glad. Onsdag idag, slutar klockan 15:44 idag, lång dag. Det kliar as mycket i min hals och öron, inte kul asså. Hoppar idrotten nu på morgonen, för ikväll så ska jag och mamma springa vår ruset, det är ett lopp för bara tjejer som är 5 km. Skriver mera sen:)




Kram o kram


FJORTIIIIZZZZ

Hej bloggen, idag så fyller jag årrrrrr!!!!!! Faaaan vad skönt att vara 14 år, fick super fina presenter, jag fick en 4s, parfym, spa, pengar och lysande läpp gloss, vart skit glad, ska ha middag här ikväll för min familj, moster och några andra. Hoppas ni har en bra dag idag för det kommer jag ha.





Kram o kram


Dan innan

Hej bloggen, idag är det dan innan min födelsedag, JAAAAA, skit kul. Min helg var bra var ju i Örebro och det var väl kul. Loreen van, SVERIGE är ju bara bäst:) Har prov idag i So :( men tror faktiskt att det kommer gå ganska bra, eller jag hoppas det. Ska snart gå till skolan. skriver mera sen.



Kram o kram


FREDAAAG

Hej bloggen, FREDAG är det idag, roligt. Åker faktiskt till Örebro idag, kul, några av mina kusiner bor där, åker hem i morgon:). Idag så slutar jag klockan 15:30 så det blir en lång fredag idag. Nu så sitter jag och äter lite frukost, går inte så bra för jag är inte så hungrig idag, vet ej varför.




Kram o kram


Frånvaro

Hej bloggen, imorgon så är det ju fredag, jaaaaaa vad roligt. Ska snart ta och bege mig till skolan och ha idrott. Ska träna idag och vara med på en frånvaro lektion efter skolan. Det är en lektion som man får vara med på om man har frånvaro, för er som inte fattade vad det var så vet ni nog det nu:). Vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag, får väl se.





Kram o kram


HELO

Follow me on instagram, ewwelina98 ;)


Grillning

Hej bloggen, har varigt och grillat ikväll, gott. Det är ju så himla härligt väder, för några månader sen så snöade det och nu är det typ 27-30 grader ute:). Idag så fick jag blå färg på mitt vita linne på träslöjden och sen så när jag kom hem så fick jag röd färg från hallon på mitt vita linne, så det känns bra. Imorgon är det redan torsdag tänk vad veckan går LÅNGSAMT.




Kram o kram


Dop

Hej bloggen, tisdag idag, nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år, TJOHOOOO. Aja nog med det, idag så är det ingen vanlig tisdag utan idag så ska ju prinsessan Estelle döpas, det blir roligt för henne. Ska snart gå till skolan, slutar tio över två idag, skönt. Ska träna ikväll, tänkte springa med pappa rund sjön.




Kram o kram


EFTERKLOK

Hej bloggen, har precis kommit hem ifrån gymmet, skönt att ha tränat. Nu så sitter jag och gör lite läxa, ska snart gå och duscha och se på BB. Fyller år nästa vecka, skit kul, då så blir jag också en FJORTIZZZ. Hade matte prov idag, tråkigt, det gick väl bra men nu i efterhand så kom jag på hur man räknade ut ett tal, men men det är lätt art vara EFTERKLOK.




Kram o kram


Stan

Hej bloggen, söndag idag, neeeeeej. Var och grillade igår med Amandas familj och min, roligt. Ska gå upp nu och äta frukost och sen typ åka in till stan med Amanda. Låg och solade igår och brännde mig, inte roligt. Ska se BB nu och göra mig i ordning.



Kram o kram


Lättad

Hej bloggen, är väldigt lättad eftersom igår när jag var på middag hemma hos Emmy så säger hon att proven är tills näst nästa vecka. Asså jag vart så lättad så det är bra. Det vart ingen Örebro igår, kanske var tur så eftersom jag var så trött. Ska gå upp nu och äta frukost nu och så Får vi se vad som händer.




Kram o kram


Fredag

Hej bloggen, idag är det fredag och jag ligger just nu i sängen och ska försöka att ta mig upp till frukost bordet. Mormor och morfar är här, roligt. Ska plugga idag och kanske åka till Örebro och hämta pappas MC och kanske hälsa på några kusiner:) Om jag kommer på något mer som jag ska göra så skriver jag det. Lägger ut alla bilder som jag rar idag på instagram så om ni vill titta där så följ mig ewwelina98.




Kram o kram


Ledig

Hej bloggen, idag är nog vi alla LEDIGA, fy faaaan va skönnnnnnnttttt att inte behöva gå upp så tidigt. Ska träna idag efter frukosten som jag sitter och äter nu. Ska kanske göra något med mina kompisar idag:) Och viste ni att det är Norges nationaldag idag.




Kram o kram


Torsdag

Hej bloggen, det är tisdag idag men man kan tro att det är torsdag idag eftersom imorgon är det sista dagen sen blir det lång helg, tjoho, eller inte. Har 6 stycken prov/läxförhör nästa vecka så det blir ingen långhelg utan en lång plugg helg istället. Ska träna idag och inte göra så mycket mera.




Kram o kram


Helgen

Hej bloggen, nu tänkte jag berätta vad som har hänt nu i helgen. I lördags så var jag hos frisören och klippte mig, det är väldigt kort så jag har inte riktigt vant mig än. Och sen på lördags kvällen så firade vi Emmy:) det var väldigt roligt vi sov över också. Idag är det måndag och jag ska träna ikväll, har inte gjort set på länge nu så nu ska jag komma igång igen. Det bästa med veckan är ju att jag bara går tills på onsdag och sen är ledig på torsdag och fredag.



Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma sen ca två timmar sedan. Det var jobbigt att orientera efter som att vi knappt hittade, det regnade, det var fullt med knott och så var min sko fylld med vatten. Ska tydligen på någon slags cirkus idag med pappa och lillebror, gillar inte igentligen cirkusar för att det är läskigt med clowner, så jag hoppas att dom har skippat clownerna. Imorgon så ska jag göra två saker, ett gå och klippa mig och två fira Emmy med dom andra:) roligt.




Kram o kram


Sovis

Hej bloggen, idag fick jag ju sovmorgon, super skönt. Sitter nu och äter frukost och kollar lite på tv/mobil. Idag har vi ju orientering, om jag inte tappar bort mig så kanske det blir lite roligt, jag vet inte. Dom säger ju att det ska regna idag, hoppas verkligen inte det. Det är ju fredag idag, roligt med helg, imorgon så ska jag och dem andra hem till Emmy, roligt och så ska jag klippa mig.




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, han inte blogga imorse, vart lite stressigt. Imorgon börjar jag 09:45 så det blir skönt. Men dok så ska vi orientera så det blir väl mindre kul, eller så blir det kul, kommer säkert att gå vilse för att jag är inte så bra på att läsa en karta i skogen, är mycket bättre på att läsa karta inne i stan. Det ska regna imorgon också:( inte roligt, blir att ta på regn jackan. Skönt att det är fredag imorgon:) Det gick bra på spanska provet idag och so diagnosen. Skönt att ha det avklarat. Har typ ett so prov nästa vecka, vet inte när eller vad man ska kunna så vi får se.



Kram o kram


Hello

Hej bloggen, nu har jag pluggat järnet inför imorgon, stort spanska prov och lite mindre So läxförhör. Sket i att träna för när jag kom dit så insåg jag att jag hade glömt mina tränings byxor:( så då så orkade jag inte gå hem och sen tillbaka och hämta, ska träna imorgon istället. Fick ju en IPad igår, vart supper duppper meggggggaaaa happppppyyyy:D:D:D:D. Nu så ska jag äta lite jordgubbar och träna på läxorna. Just det ja, det var ju super fint väder i måndags men vad har hänt, det regnar nu och är kallt:( hur ska det härs sluta????



Kram o kram


Kort inlägg

Hej bloggen, sitter och kollar lite på tv, ska strax gå. Ska träna idag:) och kanske göra något med kompisar om dom kan:D skriver mera när jag har slutat:).




Kram o kram


Nätverket

Hej bloggen, har inte kunnat blogga idag, ledsen för det. När jag skulle blogga imorse på väg till skolan så kommer det upp en ruta där det står "du har förbrukar nätverket för denna månad" å ja bahh NEEEJJJ, fast det är ju inte första gången det händer men man blir ende lite lack. Det har inte hänt något speciellt idag. Nu ska jag plugga lite spanska och kanske lite So.




Kram o kram


Sweet home

Hej bloggen, är hemma nu. Så skönt att ha slutat skolan för idag. Ser på BB och sen så ska jag träna på no provet jag har imorgon. Ska även sen om jag hinner se "skönhetsbubblan" på SVT play:).




Kram o kram


I know

Hej bloggen, det är måndag idag, alltid lika tråkigt att vakna upp och tänka "åh nu har jag en hel vecka framför mig med tidiga mårnar och sena dagar". Är frisk den hära veckan, får vi iallafall hoppas, ska bli kul att träffa dom andra idag:). Nu har jag ätit frukost och ska gå och göra mig i ordning:D. Skriver mera sen när jag har slutat:)





Kram o kram


Fredag

Hej bloggen, är sjuk idag igen:( har nu ätit lite frukost och sitter nu och läser senaste Veckorevyn:) super bra tidning. Skönt att det är fredag, ska se på film ikväll som mamma var och hyrde åt mig igår:) har sett hela serien och den är skit bra.




Kram o kram


Idag igen

Hej bloggen, är hemma idag igen, mår inte bra alls, super tråkigt:( det är ju super varmt ute och jätte fint väder, men det får inte jag vara med om nu da:(. Ska inte göra något speciellt idag heller, så har inget att skriva.




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, ligger i sängen och ska snart gå upp. Mår skit dåligt, super jobbigt. Orkar liksom inte gå upp och äta frukost, vill bara dö. Ska inte göra ett skit idag, så har inte då mycket att skriva:(. Hoppas att ni mår bra iallafall.




Kram o kram


28 dagar kvar

Hej bloggen, är super sjuk nu, har feber och är super mega förkyld:(. Sitter och dricker te och bara vilar. Idag är det första Maj och då är det bara 28 dagar kvar tills jag fyller år:) jag fyller ju år den 29 de Maj och jag längtar super mycket, för då så blir jag ju en FJORTIZZZZ :D.
Tror inte jag kommer till skolan imorgon, mår skit. Hoppas ni mår bra iallafall.:)




Kram o kram


RSS 2.0