Donken

Hej bloggen, sitter med Mirella på Donken, gott, ska se på film ikväll och bara ha det kul. Åker hem imorgon, lite skönt faktiskt för det är så öde det kan bli här. Men men, nu ska vi äta upp så hörs vi och så ses vi.




Kram o kram


Bowling

Hej bloggen, sitter och äter frukost, gott. Ska åka och bowla med mamma, lillebror, mormor och morfar. Det ska väl bli kul hoppas jag. Ska träffa Mirella sen idag, ska bli jätte kul längtar verkligen. Jag har kommit på att sen godaste frukten är granatäpple, älskar verkligen det. Och den godaste frukost drycken är nypressad apelsin juice, love love LOVE. Sen få vi se vad jag och Mirella ska göra ikväll men skriver mera sen, och vet att jag glömde att skriva igår kväll men det blev så sent satt jag tänkte att ingen skulle läsa så sent.




Kram o kram


Vaken

Hej bloggen, är vaken nu, ska typ gå upp snart och äta frukost och göra mig i ordning. Ska träffa Mirella nu snart också hon ska sova här så det kommer att bli jätte kul. Vet inte riktigt vad jag mer ska göra men skriver mera sen.

@ewwelina98

Kram o kram


Dillar store LOVEEE!!!!


Vintertid

Hej bloggen, nu idag eller inatt så skulle man ha ställt fram klickan en timma så att det blir vintertid. Jag gillar ju julen men det är så himla mörkt och kallt. Ska gå och träna nu tänkte jag, köra mitt egna pass. Sen idag så åker mamma jag och lillebror till Västervik, och nu tror ni att jag alltid åker dit men jag kan bara säga att om inte min kusin hade bort där så hade jag aldrig åkt dit eftersom det det är nog den tråkigaste staden ever, dom har inga affärer bara HM och Lindex, och dom affärerna är inte jag intresserad av, men nu vet nu det. Skriver mera ikväll.




Kram o kram


Kände lite för det!!?


75%

Hej bloggen, drar till gymmet nu snart, det blir som vanligt MRL kul kul. Eehh, idag så ska jag in till stan och kanske köpa mig en bok men vi får se, haha vad tråkig jag låter att jag ska köpa en bok men aja. Glömde att berätta igår att när jag och tjejerna var inne i stan så köpte jag två par örhängen så fina och dö billiga, dom hade 75% rabatt satt man fick dom nästan gratis, lucki me. Skriver mera sen.


HÖSTLOV!!!!

Hej bloggen, nu är det äntligen HÖSTLOV, ghaaa, det är så jävla skönt. Sitter hemma hos Hedda med tjejerna, Fanny och Hedda ska färga topparna. Ska gå och träna snart, kul, Sh'bam idag igen blir det och sen hem och äta tacos, mm. Vi lyxade till det idag med lunch på restaurang inne vid Rådmansgatan, det var sååå gott. Men annars så ska jag bara ta det lugnt. Ha en härlig fredags kväll och ett bra höstlov så hörs/ ses vi imorgon.





Kram o kram


Jaaaaaaa!!!!!!!


Fika

Hej bloggen, sitter på Spoon med tjejerna och fikar, gott. Öppet hus snart, tråkigt, men vi ska inte göra så mycket så det gör inget. Ska också träna idag, Sh'bam står på schemat, jätte kul. FREDAAG imorgon, så jävla skönt. Ses och hörs imorgon.




Kram o kram


Öppet hus

Hej bloggen, ska ha idrott snart, inte så kul faktiskt. Idag så har min skola öppet hus, eehh, jag kan bara säga att första barnet så är det så här att alla föräldrar tycker att det är super kul att se vad sitt barn har gjort, men när det handlar om andra barnet så har föräldrarna hunnit tröttna efter att ha varigt på 20 öppet hus. Och samma sak är det med föräldramöten. Men det är vad jag ska göra idag, så slutar klockan 18:00 idag. Skriver mera sen.





Kram o kram


Gym

Hej bloggen, drar till gymmet strax, kul. Nu har jag lite panik för att alla bra program på tv är ju sluuut, HJÄLP!!! Och nu tycker säkert ni att jag bara ser på tv och inte har något liv men jag kan berätta för er att ni har helt rätt förutom tv livet då, men faktiskt jag har inget liv, mitt då kalkat liv består av skola, plugg och jobbiga människor i skolan/ klassen. Ha det bra och alla ni som bor i Stockholm kämpa på nu sista veckan innan HÖSTLOV!!!!!




Kram o kram


2 månader kvar!!


Utvecklingssamtal

Hej bloggen, ska på utvecklingssamtal snart, tråkigt, men men. Ska träna Zumba lite senare, kul. Och ni får INRE missa svenska Hollywood fruar ikväll, love love and LOVEEE!!! Vet att jag inte skrev i morse men han faktiskt inte. Ha det bra.





Kram o kram


C,C OCH NÄSTAN ETT B


Maybelline new york


Jag vet!!!

Hej bloggen, vet att jag inte skrev något inlägg i går kväll men hade fullt upp. Amanda och jag såg klart på alla avsnitt av första säsongen av Hawaii 5 0, mår dåligt för jag ville veta vad som nu kommer att hända. Och när vi skulle beställa säsong två så var den slut såld. Sen så fixade vi naglar och fotade lite. Idag blir det att ta det lugnt och ska in till stan med mamma och köpa en sak, nu får se sen, och så blir det lite spa och Williams lusta och solsidan.




Kram o kram


Träning

Hej bloggen, har varigt och tränat nu, sååå himla skönt, så nu sitter jag hemma hos Amanda och väntar tills hon kommer hem efter hennes tränings pass. Jag har trängt så här att om nu har några frågor så kan ni ställa dom här på bloggen, så svarar jag på dom imorgon på eftermiddagen/ kvällen.
Nu har jag tagit ett beslut att börja satsa på skolan och verkligen försöka att få ett D som minst i alla ämnen. Ha en härlig regnig lördag som jag ska ha så skriver jag ikväll igen.




Kram o kram


För mycket!!


Fredag

Hej bloggen, äntligen är det fredag, som jag har längtat. Ska snart gå till skolan, men slutar tidigt idag så det är skönt. Har matte prov idag och No prov, så ska ta och gå igenom det nu en gång satt jag är helt säker. Men skriver mera sen.





Kram o kram


Dan innan, NOT GOOD


Dan innan, NOT GOOD


Mörkt & tidigt!!


Ensam hemma!!!!


Förra inlägget las aldrig ut!!

Hej bloggen, är otroligt trött, mer trött en alla andra dagar, vaknar varje varannan timme och kan inte sova, hade detta hela förra veckan och trodde att det skulle gå över men hade tydligen fel. Längtar till fredag nästa vecka för då är det början på HÖSTLOV!!!! Men mer om det nästa vecka. Nu ska jag äta frukost och sen gå och göra mig i ordning.





Kram o kram


Sömn problem!!


Skogen ser ju lika dan ut


Vet inte!!

Hej bloggen, gjorde faktiskt ett videoinlägg igår men det verkar inte ha kommit upp. Men men, ska orientera idag, hatar det, man ska göra det själv också i skogen. Och det är iallafall inte ens logiskt att orientera i skogen. För att om det står på kartan att man ska svänga vänster vid en sten som är vi en gran, men allt ser ju för faan lika sant ut i en skog, satt vi får se hur detta slutar. Ska träna idag, JAAAA!!!! Så himla skönt att komma igång med den, satt jag skriver mera sen, och idag så lovar jag att jag kollar att inlägget kommer upp på bloggen.


Skog+Evelina+karta+själv= väldigt virrigt.





Kram o kram


Tröööööööööötttt!!!!!!!!!!!!!!

Hej bloggen, är uppe nu och ätet lite frukost, gott. Är svin trött, vill bara krypa ner i min säng med min kudde och täcke och sen bara sova och hå upp när jag vill, ghhhaaa, och det blir ju inte bättre av att det är mörkt ute nu också på morgonen, mörk och kallt. Har nog jätte många prov denna vecka vet inte men det märker jag nog. Skriver mera sen.




Kram o kram


Tråkigt!!!

Hej bloggen, sitter i bilen på väg hem till Stockholm, ska bli skönt att komma hem men ändå inte. Har haft det jätte kul i helgen så det var lyckat. Skola imorgon, FUCK IT. Är jätte trött men ska väl försöka att sova lite bu i bilen. Solsidan och Williams lista ikväll, kul. Ska ta och göra mig lite spa när jag kommer hem. Ha en trevlig söndagsångest så skriver jag nog mera imorgon på morgonen.



Kram o kram


Farmor!!! ❤

Hej bloggen, sitter och spelar Fia med knuff med farmor, haha. Mirella sov över här inatt, kul, vi hade det as kul igår kväll så vi ska se om vi ska ses ikväll med!!! Idag ska jag inte göra så mycket, eftersom att det inte finns något att göra, men ska typ åka förbi "dollar store" en jätte billig affär här i Västervik som jag tänkte kolla på ett nytt skal, eftersom att mitt skal är sönder så måste jag ha ett nytt. Skriver mer sen.





Kram o kram


In da car!!!

Hej bloggen, är på väg till Västervik nu, kul, eller hoppas det, jo det blir väl kul. Sista dagen på praoen är avklarad, VILL INTE!!!! Älskar det stället. Idag på lunchen fick jag en bukett med rosa rosor av barnen, såååååå himla söta. Mår illa nu så skriver mera imorgon. FREDAG!!!!!! = 🍹🍹🍹🍷🍷.





Kram o kram


Minus

Hej bloggen, sitter och äter frukost nu, sista dagen idag, lite tråkigt faktiskt älskar ju mina söta underbara och roliga två tre åringar, ska nog adoptera med mig dom💜. Det är kallt ute idag, två minusgrader, orkar inteeeeee!!!!!! Antingen ska det vara snö eller bad värme. Aja åker till Västervik sen, ska bo hos min mysiga farmor, kul, min farbror är också där, har inte träffat honom på länge. Igentligen vill jag vara hemma med mina kompisar❤ men fick inte vara hemma själv, mamma är ju på affärsresa så ingen är ju hemma. Skriver mera sen.





Kram o kram


Mobilen i toalettstolen?!!


Oups, shitt....

Hej bloggen, sitter och äter frukost nu. Nu ska jag förklara varför jag inte skrev något blogg inlägg igår kväll. Okej, jag råkade tappa mobilen i toalettstolen, HAHAHAHAHIHI😂😂😂😂😂😂😂
Hur faan lyckades jag, Aja, la den upp och ner på elementet satt nu fungerar den igen ( hoppas det ) men för säkerhets skull så ska vi lämna in den idag ifall den skulle börja brinna eller kanske sprängs. Ska fika med Amanda idag, kul kul. Skriver mera sen.





Kram o kram


Good morning dagisfröken!


Trött

Hej bloggen, är hemma nu, har varit med tjejerna hemma hos Fanny, kul. Är jätte trött, det är lite konstigt för mina dagisbarn är så lugna men nånting är det. Ska äta nu, lax och sallad, gott. Svenska Hollywood fruar ikväll, jätte kul ska det bli. Fast jag kanske somnar så trött som jag är så får vi väl se. Ska duscha snart också, fryser ihjäl.



Kram o kram


Klockan fyra!

Hej bloggen, ska snart ta och bege mig till dag två som dagisfröken, kul, igår drog jag mig tillbaka lite för att bara kolla läget men igång så känns det som att jag kan ta för mig lite mera. Min dag börjar bra tills att jag började blöda näsblod, så nu sitter jag med papper i näsan, haha, kan det bli bättre. Regnar idag, tur att man har gummistövlar. Ska möta tjejerna klockan fyra idag, kul att få träffa dom och se hur dom har haft det en så länge. ❤



Kram o kram


Dag ett, dagisbarn?!!!!!


Första dan!!!

Hej bloggen, ska snart ta och bege mig till min första prao dagen, är faktiskt lite nervös att jag ska göra fel eller nått, men jag tror och hoppas stycket kommer att gå bra. Som ni vet så ska jag praoa på mitt gamla dagis som jag gick på när jag var liten så jag kanske blir helt vet inte vad och flippar ut totalt men det får vi verkligen hoppas att det inte händer. Så ska iallafall ta och bege mig så skriver jag om hur det gick ikväll.




Kram o kram


Oohh My goood!!!


Överraskad

Hej bloggen, har vaknat nu, kunde inte sova mer för min näsa är helt teppt. När jag kom ut i vardagsrummet så möts jag av moster Pillan och kusin Benjamin, alltid lika kul att se dom❤. Nu sitter jag och äter frukost, ska till stan med mamma sen och inköpa mig lite saker. Skriver mer ikväll.




Kram o kram


Idag igen!

Hej bloggen, har varit och handlat sushi med mamma, gott, samma middag som igår. Var jätte trött idag, så svepte i mig två stycken kaffe latte i morse, live it. Ska ta det lugnt ikväll, se på tv och slappa. Ha en toppen kväll så hörs vi.




Kram o kram


NEJ!!!!

Hej bloggen, mår jätte dåligt, har varit vaken nu ett tag och kan inte somna om. Det är lördag idag, skönt, men jag hade gärna vilja sova ut idag men det går inte. Har en jätte förkylning, kan inte andas genom näsan eller halsen för att mina mandlar har svullnat upp. Idag blir det bara att vila så skriver jag mera sen.




Kram o kram


LIGHT'N SHINE, virrigt!!!!


Fredaaaag!!!!!!

Hej bloggen, sitter och äter frukost, mm. Börjar klockan tio idag, skönt , och slutar halv två. Ska typ till Chilli idag och kolla på en tavla med pappa. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt men skriver mer om det sen.





Kram o kram


Så skööönt!!!!!!

Hej bloggen, är hemma nu efter en tur till stan med tjejerna❤ kul. Nu är alla prov över, sååå skööönntt!!!! Men nu är problemet om man får om prov, i matten så får jag nog det men nu vet hag vad som kommer på provet så det blir nog bra. Är as förkyld, eftersom att jag har stressat hela veckan och inte sovit någon ting så har det blivit så. Nu ska jag bara ta det lugnt och ta mig an sista dagen imorgon, så skönt med fredag!!!




Kram o kram


Prov

Hej bloggen, sitter och ska läsa so nu eftersom att vi har so prov idag så vill jag vara säker. Är jätte förkyld, typ sjuk, men kan inte vara hemma tyvärr. Har inte tränat på hela veckan, panik!!! Är så van att hålla igång så man blir jätte trött och allt i ens vardag ändras. Skriver mera sen. @ewwelina98




Kram o kram


Oohhhh lala!!!


Dry shampoo, fast, oups!!


Frissan!!

Hej bloggen, ska gå till skolan snart och vi ska ha nutidsorientering, tråkigt, men alla skolor i Sverige har typ det så det är bara att göra. Ska till Östermalm efter skolan och gå till min bästa frisör och klippa mig, hon är super duktig och as bra. Ska inviga mina efterlängtade Hunters idag, tjoho!!! Det tog en månad men det var ju bara för att det blev fel. Men nu är dom iallafall här och det ska bli kul att ha på mig dom idag. Skriver mera sen.






Kram o kram


Hunter en 38 och en37??


Sjuk!!

Hej bloggen, asså är typ sjuk, min hals är katastrof och hela jag. Blir ingen träning på hela veckan för kan inte vara sjuk till praoen, så det är bara att bita ihop😩😫. Ska dricka lite mera te nu och sen gå och göra mig i ordning. Skriver mera sen.





Kram o kram


RSS 2.0