Helg!!!

Hej bloggen, äntligen är det GELG!!!!! Gud vad skönt. Ska gå och träna snart men först så ska jag bara äta lite. Ikväll så ska jag inte göra något bara ta det lugnt. Imorgon så ska jag och pappa åka och köpa gummistövlar, för nu börjar det bli väldigt regnigt ute och så.




Kram o kram


Sovis

Hej bloggen, har ju sovmorgon idag, så har precis vaknat och gjort lite frukost. Börjar klockan tio idag, så skönt. Ska träna idag och det är FREDAG!!!! Ska nog också göra något med tjejerna. Det spö regnar ute idag, inte kul asså. Skriver mer sen.





Kram o kram


Max

Hej bloggen, nu sitter jag och tjejerna (förutom Emmy) utanför Max och är sociala på våra mobiler. Ska se Robinson ikväll. Imorgon börjar jag klockan tio, härligt OCH så är det fredag!!!! Gud så skönt. Ska stöda när jag kommer hem, inte så kul, men efteråt är det rätt skönt. Nu ska jag snart ta och åka hem👎😞 men men.



Kram o kram


Rekommenderar!!!!

Hej bloggen, sitter och äter frukost, ska snart gå till skolan. Har ett jätte bra tips till dug som har en mobil som man kan ladda ner appar. Appendix heter "schema" super bra, du väljer bara vilken skola du går i och grupp/klass och så har du den i mobilen. Älskar den.
Slutar tidigt idag, så skönt. Skriver mer sen.


Bra

Hej bloggen, är hemma nu, ska gå och träna. Simmade idag, och det var inte jobbigt det var bra helt enkelt. Ska se Robinson ikväll, kul. Torsdag imorgon, händer tyvärr inget speciellt då men vi får se.




Kram o kram


Vatten blåsa

Hej bloggen, ska simma idag, tråkigt, men det är inget man kommer undan, vi får ju betyg i allt vi gör så det är väl bara att göra. Har en blåsa på tungan, gör ont, så jag känner att vatten och blåsor inte är en bra kombenikation. Ska träna ett tidigt pass idag, redan klockan halv fem är det dags. Skriver mera sen.






Kram o kram


Hedda

Hej bloggen, sitter med tjejerna hemma hos Hedda nu och har ätit glass, okej det var bara Hedda och jag som åt och det var jätte gott. Ska gå till gymet vid halv fem och träna Zumba, kul. Ikväll kommer Robinson och the best of the best Svenska Hollywood fruar, älskar det programmet. Ska simma imorgon med klassen, FUUUUUCK!!!! Hatar det. Men men vi kanske inte ens ska simma utan livrädda, vad vet jag. Vi fick sluta en timma tidigare idag, det var det bästa med hela dagen.



Kram o kram


Jätte härlig...

Hej bloggen, sitter och är jätte trött men äter en jätte härlig frukost, frukt och macka, frukten= ananas och persika, mm. Slutar "tidigt" idag 15:20 ska träna Zumba idag, kul, nu måste jag äta men skriver mera sen.




Kram o kram


MAX!!

Hej bloggen, tråkig skoldag idag. Har varit på Max med Fanny, Alexandra och Emmy, kul kul. Ska gå och träna nu snart, härligt. Ikväll kommer Robinson, tjohoo. Vet inte vad jag mer ska skriva men ha en fortsatt härlig måndag så skriver jag mer imorgon.



Kram o kram


Måndag!!!!💩💩💩💩

Hej bloggen, måndag idag, finns inte så mycket mer att säga om den "härliga" dag. Sitter och kollar på Vakna med the voice. Slutar klockan 15:45 idag, kul. Ska träna idag vid halv sex tiden, ska också göra något med mina friends idag❤. Skriver mer sen.



Kram o kram


Tack

Hej bloggen, idag har det varit och är det en regnig dag, det öser ner och ibland så regnar det lite mindre, där har ni svaret på varför jag inte gick till gymet idag, men imorgon då jävlar ska det gymas, haha. Fick två tröjor av Amanda idag, tack så jätte mycket verkligen. Börjar klockan nio imorgon, inte kul. Ska äta tre rätters middag nu, söndags lyx, hihi.




Kram o kram


God morgon

Hej bloggen, har nu precis vaknat, härligt att det första jag tänkte på var att det är skola imorgon, härligt asså. Gårdagens kväll var jätte mysig, Amanda och jag satt ju och kollade på film och så. Ska träna idag, kul. Mamma fick ett mail från en av mina lärare där det stod att vi ska simma på tisdag, fan fan fan, hatar att simma med klassen, man simmar ju varenda år och tror dom då att man glömmer bort hur man simmar på sommarlovet eller? Aja man får ta det som det kommer helt enkelt. Skriver mera sen.



Kram o kram


Träning

Hej bloggen, ska börja att träna nu igen, har ju haft tre veckor utan träning och det har inte känts bra. Men nu är det ändring på det, ska gå iväg på MRL nu klockan tio och kommer för hoppnings vis hålla igång hela nästa vecka också fram tills det händer något som hindrar mig, haha. Senare idag så ska jag och Amanda träffas, deras föräldrar ska typ åka iväg över helgen så då får dom bo med min familj, kuuul!! Vad vi ska göra ikväll det får vi väl se vad vi känner gör men kul blir det nog. Filmen jag hyrde igår var jätte bra vill se tvåan nu som går på bio. Måste gå och göra mig i ordning nu men skriver mer sen.




Kram o kram


Hemmakväll

Hej bloggen, är hemma nu, har varit med tjejerna nu, jättekul. Dan idag var as tråkig, tänker inte ens förklara vad man skulle göra. Ska till Hemmakväll snart och hyra film "snabba cash 1" hoppas att dom har den för vill gärna se den innan jag ser tvåan, håller tummarna✊. Ska äta tacos ikväll, mmmm. Sen ska jag bara ta det lugnt.



Kram o kram


Fredags lyx

Hej bloggen, sitter och äter frukost nu, solens dag idag, tänker inte uttrycka mina känslor för det för jag tror ni alla vet vad jag tycker om det. Men det bästa är att det är fredag idag, tjoho, tänkte lyxa till frukosten med froosh fruit. Skriver mera sen.





Kram o kram


Helvetet👎👎👎👎👎

Hej bloggen, sitter med tjejerna hemma hos Fanny, kuuuuligt😃😃❤. Skoldagen idag var hemsk.... Som vanligt. Imorgon är det FREDAG, tjohoo🎉🎉🎉. Men dock så ska vi ha "solens dag" vem faan kom på den dåliga dagen. Förra året var hemsk, man är indelad i olika grupper med blandade 7,8 och nior och så ska man göra olika uppgifter i skogen med främmande konstiga personer, aahh, orkar inte, men få se det positiva i det hela (inte för att det finns något positivt) men vi slutar halv ett senast 👍.




Kram o kram


Sova VS skola

Hej bloggen, när klockan ringde i morse så var sängen så jävla sjön, jag låg och frös och ville bara lugga kvar hela dan, men så kom tanken upp att jag inte kan det eftersom det är skola idag, ffaaann, det förstör allt.

Sitter och äter frukost nu, börjar klockan nio idag och ska göra något med mina vänner efter. Skriver mera sen.




Kram o kram


KILL ME!!!

Hej bloggen, första dagen avklarad, fy faan vad hemskt det va, asså det går inte att förklara vill bara döööö!!!!! Är iallafall hemma nu, jag och tjejerna åker in till stan förut och jag shoppade ett par svarta tights på HM, och det var bara för att dem delade ut 20% rabatt kuponger, men jag är nöjd. Såg svenska Hollywood fruar igår (ny säsong) och det var väl bra, det är en ny Hollywood fru i år men jag vet inte riktigt vad jag tycker om henne, jag gillar ju mest är Isabelle Adrian och såklart Maria Montazami💗. Ska se Robinson ikväll IGEN, Aja vi går väl se hur morgon dagen blir.




Kram o kram


Fuck that shittt!!!!

Hej bloggen, skola idag första dagen, asså jag kommer väl att gå in i väggen en vacker dag, aaahhh. Jag vet att jag har klarat mig tills år 8 men mer kommer jag inte att lyckas med, betyg och annat, Ghana , jävligt tur att jag har tjejerna❤❤. Ska äta nu och sen göra mig i ordning och gå iväg. Skriver mera i kväll.




Kram o kram


FRIENDS!!!!

Hej bloggen, var med tjejerna idag, vi åkte in till stan (Götgatan) och gick i lite affärer, hittade jätte fina tröjor på gina och Hollister, men måste ju spara pengar så nu har jag bestämt att 300 kronor ska jag spara och resten får jag göra något roligt för med kompisarna👍 bra va? Köpte en ny mascara på Make up store, deras nyaste multi lash mascara den är super bra och super billig kostar 130 kronor bara så det är supert och dina fransar ser mycket längre ut.

Skola imorgon, har faktiskt lite ångest inför imorgon okej jag har super ångest asså jag känner bara att jag behöver ett break från skolan, och tror det eller ej men jag har faktiskt ett liv också men men. Ikväll ska jag se Robinson, kul.




Kram o kram


Skulle behöva

Hej bloggen, tisdag idag, inte kul eftersom att det är sista dagen på sommarlovet eller ska man säga regn lovet, haha. Ska iallafall vara med mina kompisar idag, kul😃 vi ska antingen åka in till stan eller sp ska vi åka hem till Emmy, själv så skulle jag behöva åka in till stan och köpa mig en mascara så jag hoppas att dom andra också vill åka in till stan. Såg ju på Robinson igår, det var väl bra men gillar mer när det är nya deltagare för nu är det ju gamla deltagare, det kommer ikväll också så det blir det att titta på👍. Jag måste bara få klaga lite nu, det regnar ute och man behöver seriöst ha jeans på sig det är ju rena höst vädret ute, nu saknas bara löven så är allt på plats, mörkt är det också. Skriver mera sen.




Kram o kram


Robinson

Hej bloggen, ska gå över till Amabda nu snart, vi ska se säsongs starten av Robinson nu klockan 20:00 i TV4. Har bestämt med kompisarna att vi ska hem till Emmy imorgon, sp vi ska mötas klockan ett, ska bli mega super kul att träffa dom dan innan skolan❤.



Kram o kram


Mys dag

Hej bloggen, Amanda och Niklas kommer över snart, kul, vi ska ha en mys dag idag, inte så bra väder ju så då får man göra annat. Ska se på lite film och kanske baka något. Ikväll så börjar ju en ny säsong av Robinson, jaaaa!!!! Älskar det programmet, men i år är det ju gammal deltagare som inte vann och som vill ta revans, till exempel Robinson Robban och lite så, så det ska vi se ikväll. Skriver mera sen.




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu, har varit hemma i några timmar, vill tillbaka NUUUUU!!!!! Har haft det super bra i Grekland i två veckor, det är lite skönt att vara hemma men skolan börjar ju på onsdag så vill tillbaka NUUUUU till greece. Amanda och Niklas är hemma hos oss nu, kul, som ska snart gå hem men vi ska ses imorgon så det blir kul. På tisdag så hoppas jag att mina tjejer är lediga så vi kan ses innan skolan börjar, Fanny, Hedda, Alexandra och Emmy HÖR AV ER PÅ IMORGON SÅ VI KAN BESTÄMMA NÅGOT!!!!!!!!!!!!!! Har tyvärr ingen mobil just nu så skruv på instagram tack ❤❤❤.




Kram o kram


Skiter i

Hej bloggen, sitter i receptionen och är inne på min iPad, har as tråkigt idag, mår kanske 5 procent bättre idag så det är fortfarande 95 procent sim återstår. Ska nog gå och sola efter att internet tiden är slut, skiter i om jag inte mår bra för jag tänker inre åka hem till Sverige och se ut som en isbjörn, no way.
Försöker att ladda ner ett spel,men det går inte så bra internet är helt trögt.




Kram o kram


Drink!!🍸🍸

Hej bloggen, nu sitter jag och de familia på en cocktail bar här i Rhodos, är fortfarande sjuk men är på bättrings vägar👍👍. Jaha, men har ju inte så mycket att berätta eftersom att jag inte har gjort så mycket idag, hata bara legat och sovit och vilat, tjohoo, NOOOTTTT. Har inte så mycket mera att berätta så jag skriver mer på söndag när jag har kommit hem eller imorgon eller på lördag vi får se.


Internet 🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈

Hej bloggen, har äntligen internet nu, tjohooo. Har det jätte bra, shoppat as mycket, happy girl, det var en jätte bra affär i the old town som jag shoppade i alla gånger vi var där (väsk affär) såklart. Hotellet är jätte bra. Har dock blivit sjuk, är jätte förkyld och det rinner ur mina öron och näsa och min hals är som en tenisboll utan överdrift, sp nu vill jag bara åka hem faktiskt, tråkigt men sant, åker ju hem på söndag så får väl stå ut det sista 4 dagarna som återstår. På fredag så ska jag träffa mister pulkan , kusin Benjamin och Emmy och hela den familjen, hoppas att jag är bättre då , dom kom ju hit i söndags så dom har ju inte varigt här så länge. Just det ja har ju börjar att knarka sa jag inte det, knarkar ju Alvedon, Ipren och hals tabletter, så det ska jag ta och fortsätta med nu, skriver mer på söndag när jag har kommit hem till Stockholm.





Kram o kram


Några bilder till förra inlägget!!!!


Last one

Hej bloggen, håller på att packa för fullt nu, planet går klockan 05:55 imorgon så jag ska gå upp klockan 02:30. Ska bli jätte kul att åka iväg, ska försöka att blogga om jag har internet men det är inte säkert att det finns, så det här kan bli det sista blogginlägget på två veckor👎👎😱😢😡😡😨. Var på Pride festivalen idag med alla tjejer utom Emmy, det var jätte kul, vi såg Maria Montazami där, hon åkte på ett flak. Aja ska packa klart nu och sen gå och lägga mig. Kram o kram


Packa

Hej bloggen, ska gå iväg till gymet nu och träna MRL, sen så klockan 13:00 ska jag möta Fanny, Hedda och Alexandra vi ska ha picknick, kul❤❤. Sen så när jag kommer hem så ska jag packa väskan tills imorgon för då bär det av till Grekland i två veckor, ska bli as skönt, sen så på söndag nästa vecka så kommer mister Pernilla och hennes man och kusin Benjamin och Emmy dit också, fast dom är ju bara där i en vecka, så det blir kul om vi kan ses där. Drömde i natt att jag åkte flygplan och att vi kraschade, ingen kul dröm men hoppas att det går bra✈. Kram o kram


JAAAA❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Hej bloggen, sitter barnvakt nu och har gjort det hela dan åt kusin Benjamin, roligt, vi har bakar olika muffins och nu så sitter han och min lillebror och spelar tv spel. Ska gå och lägga mig tidigt idag efter som att jag ska upp tidigt imorgon och träna MRL. Äntligen ska jag träffa Hedda, Fanny och Alexandra imorgon, JAAAA❤❤❤❤❤, Gud vad kul det ska bli, kan nog bara vara en liten stund för sen så ska jag ju packa resväskan till Grekland, only 2 days left💜💜. Kram o kram


Underbart!!

Hej bloggen, gårdagen var helt underbar, så kul asså. Min kropps piiling var as skön och min an sikts massage var grym, maten var också bra, så om jag ska sammanfatta gårdagen med ett ord så blir det GRYM. Ska sitta barn vakt idag så det blir väl kul. Ska också grov städa hela lägenheten idag så att man får in lite extra monney. Men jag skriver mera sen. Kram o kram


YASURAGI!!!! 👘👘👘👘🍜🍜👍👍👍

Hej bloggen, ska ju gå på jasuragi idag, ska bli as kul eftersom att jag aldrig har varigt där. Nu ska jag snart ta och gå upp och göra frulle och sen fixa i ordning mig och åka iväg med mamma och pappa❤. Asså vet inte riktigt vad jag ska skriva nu men skriver mera imorgon när jag har vaknat. Kram o kram


Glömde lägga ut bilden till förra inlägget!!! 😱😱😱


As kuuulll!!!

Hej bloggen, åkte ju segway idag, asså det var WOOOW, så jäkla kul, vill typ köpa en segway nu och åka dygnet runt, ggghhhaaa. Har varigt och tränat nu i två timmar, härligt. Imorgon händer något superkul, kommer ni ihåg att jag fick en dag på Yasuragi i födelsedags present, dit ska jag, mamma och pappa imorgon, ska bli super härligt, roligt och spännande, har ju aldrig varigt där så det ser jag fram emot. Fick välja en valfri behandling, så jag valde helkropps piiling (kristall piiling) den slipar bort hela din kropp, och en an sikts massage med en an sikts mask. Vi ska vara där klockan två s och kommer hem vid tio halv elva så bloggar om den dagen i övermorgon. Kram o kram


Segway

Hej bloggen, har precis gått upp nu, ska ta och göra mig lite frukost snart. Pappa och jag fick tid till segway idag så det ska bli as kul verkligen. Är lite rädd för att krascha bara men men, det kommer nog att gå bra. Ska träna ikväll, kul. Imorgon ska jag göra en jätte rolig sak, skriver det ikväll på bloggen!! Kram o kram


RSS 2.0