Oups

Hej bloggen, det värkar inte som att gårdagens blogg inlägg har lagts ut, något fel har uppstått. Är sjuk, så ska inte göra något med mina kompisar idag, vill ju inte smitta ner någon. Ska träna på No sen, och vara inne på datorn och bara vila. Ska också åka in till stan och ta lite frisk luft för jag känner att jag behöver det. Det är Valborg idag så jag får se vad jag ska göra.




Kram o kram


Oups

Hej bloggen, det värkar som att mitt blogg inlägg igår inte LAS ut, vet inte varför men min cp mobil är så knäpp. Men men, är sjuk, har stora mandlar i halsen och min trumhinna sprängs snart, det rinner ur örat hela tiden och jag snorar hela tiden. Idag är det ju Valborg och jag hade ju tänkt att göra något med mina kompisar men vill ju inte smitta dom. Ska in till stan sen med familjen, måste ju få lite luft, och ska även plugga No:(.




Kram o kram


Plugga


Grönalund

Hej bloggen, sitter med pappa och lillebror på väg till Grönalund:D det ska bli super kul. Gårdagen var super rolig, vi grillade och hade det super skojigt. Tror även att kusin Benjamin och hans pappa kommer till grönan. Skriver mera lite senare:)






Kram o kram


Ute middag

Hej bloggen, har varigt och tränat nu, ska bara göra mig i ordning och sen så ska jag möta upp tjejerna:) alla utom Hedda:(. Vi ska gå och äta någon stans. Imorgon blir det ju grönan, skit kul ska det bli:D





Kram o kram


FREDAG FREDAG FREDAG

hej bloggen, idag är det fredag, jaaaa. Dan som dom flesta har väntat på. Ska träna idag, får se om jag hinner göra något annat också för vi har ett super jobbigt NO prov på onsdag som jag måste träna till. Ska på gröna Lund imorgon, mamma fick vipp biljetter satt man får gå in några timmar innan det öppnar för allmänheten. Fast det blir bara jag pappa och lille bror som kommer att gå för att mamma är på spa, kul för henne. Skriver mera sen.





Kram o kram


Träning

Hej bloggen, ska snart gå och träna, kul. Mormor och morfar kommer snart:) det är fredag i morgon, TJOHOOO äntligen:D. Nu ska jag bara ta och se klart BB och sen gå och träna:)




Kram o kram


På väg

Hej bloggen, är på väg nu till skolan, vi har ute gympa idag igen, det regnar nästan och kommer typ rök ur munnen.
Idag så fyller min moster Pillan år:) GRATTIS GRATTIS GRATTIS på dig. Vi ska fira henne på lördag:). Idag ska jag träna.





Kram o kram


T-centralen

Hej bloggen, sitter och kollar på ana Ginas show på svt. Har precis ätit lite mellis och ska snart åka in till T-centralen och möta pappa:) vi ska gå och köpa en skin jacka, hoppas att vi hittar en:) vill ju helst ha en svart men vi får se. Det är 60 procent rea på Hollister eller nej det är 80 procent tror jag, det är iallafall rea så ska gå förbi där och titta lite också.




Kram o kram


Utomhus

Hej bloggen, idag så ska vi ha utomhus gympa, inte kul för att jag är förkyld och kommer säkert att bli ännu mera förkyld. Ska snart gå till skolan och ha en super tråkig dag:( slutar klockan 13:45 idag. Sen blir det hem och plugga till två stycken prov. Skriver mera sen när jag har kommit hem:).





Kram o kram


Mage

Hej bloggen, gick hem idag innan lunch från skolan, hade skit ont i magen. Nu är det bättre. Har tagit tre super starka tabletter sen jag kom hem, så det blir inte att träna idag:(. Ikväll så ska jag ju inte göra ett skit bara ligga och vila och se på tv. Jaa, vad ska jag mer säga, ehh, ja just det ja, på lördag så ska jag göra en super rolig sak, berättar mer på torsdag så ni får något att gissa på:).




Kram o kram


Skola

Hej bloggen, ska snart gå till skolan, tråkigt. Slutar klockan tio över två idag. Skriver mera när jag kommer hem:)




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu, har super ont i huvudet:( tror att det är för att jag inte orkat äta idag, så ska ta och äta lite nu och se på BB:). Äntligen är dan över har bara suttit och längtat tills att få komma hem. Ska inte träna idag:( pga min fot är fortfarande svullen och gör ont. Hoppas det går över:).





Kram o kram


Måndag

Hej bloggen, måndag idag, skit tråkigt. Tycker liksom att den hära helgen gick fruktansvärt fort i skillnad till dom andra som har varigt. Okej det kan nog bero på att jag inte gjorde något speciellt, men jag sov ju inte heller bort hela helgen, aja nån gång så måste det ju bli måndag:(. Igår så var mamma, pappa, jag och lillebror på en tapas bar och åt, det var trevligt. Idag så slutar jag klockan 15:00, asså jag ORKAR INTE kan det inte bara bli sommar lov.




Kram o kram


Foten

Hej bloggen, sitter och kollar på film med mamma, kul. Igår så klämde jag min fot så den är super svullen och gör fortfarande ont, trodde det skulle haft gått över tills idag men nej då. Kan ju inte göra något idag:(.





Kram o kram


Trött

Hej bloggen, bion igår var skit bra, Emmy sov över också :) idag så ska jag träna lite senare och Emmy ska på dans lite senare, men just nu så har vi ätit frukost och nu så sätter vi och pratar om allt möjligt:).





Kram o kram


Bio

Hej bloggen, ska på bio om några timmar med tjejerna, vi ska se the hunger games, ska bli skit kul:). Nu sitter jag på bilden och kollar ut genom fönstret när regnet öser ner:(. Aja, det är iallafall FREDAG jaaaaaaa, faaaan vad skönt:). Bloggar när jag kommer hem ikväll typ klockan nio:)





Kram o kram


Samtal

Hej bloggen, vet att jag inte skrev igår kväll men hade annat för mig. Idag så slutar jag tidigt, skönt. Ska ha utvecklings samtal idag. Är förkyld nu igen, tråkigt. Skönt att det är fredag i morgon :).





Kram o kram


Går

Hej bloggen, ska gå till skolan nu. Slutar 15:45 idag:( skit tråkigt. Vet inte vad jag ska göra idag efter skolan, jo förresten ska träna idag:). Skriver mer sen har bortom nu.





Kram o kram


Kul

Hej bloggen, idag så var ju jag i köket, det var faktiskt kul för jag fick jul must och dekorera en tårta och äta en tårta och sluta klockan 13:15 det var en najs dag:). Har tränat idag, kul:D.
Nu ligger jag i soffan och kollar på Tv:). Ska snart gå och lägga mig. Är så trött.




Kram o kram


Ingen återvändo

Hej bloggen, nu finns det ingen återvändo nu är det bara att gå dit till köket och.........jag vet inte:(. Kommer förmodligen att dö men det var värre förra gången. Asså det här är helt sjukt att jag häller är i skolan och arbetar än att vara i köket. När dom säger att man ska hämta något så virrar man runt som om man är dum i huvudet. Man hittar ingen ting, det är rätt stort.





Kram o kram


Köket

Hej bloggen, asså sorry för att jag inte bloggade förut idag. Idag har jag varit ute och sprungit:), men kallt va det, får nog bli lite varmare till nästa gång. Ska stå i de dära skit köket imorgon. Asså dom är ju trevliga men det är lite jobbigt:(. För er som inte vet vad jag pratar om så är det så att alla i 7an hjälper till i skolans kök några gånger om året. Förra gången sket jag i att gå till köket men i morgon så måste jag ju det för att min so lärare sa till mig idag att jag skulle stå i köket imorgon så då så kan jag ju inte skylla på att jag glömde:(.
Ska hoppa in i duschen nu och ta en hår mask också, känner att mitt hår behöver det:D, det var sjukt kul att träffa alla kompisar, vart super glad<333






Kram o kram


Skolan

Hej bloggen, i morse när jag vaknade så var jag skit pigg men sen efter typ en kvart så höll jag på att somna vi frukosten. Asså är så så trött, jag bara känner att jag inte orkar att gå till skolan, det enda som får mig att orka gå till skolan är ju tjejerna<33333 the best girls ever:D ska snar gå, slutar klockan tre idag:( känns sådär, men aja. Vet inte vad jag ska göra idag efter skolan, vi får se.





Kram o kram





Ångest

Hej bloggen, söndag idag:( skit tråkigt, vill verkligen inte gå till skolan i morgon, men man får väl tänka att det är sommarlov snart, fast neee, så kan man inte häller tänka för det är ju typ 6 veckor kvar och det är ju skit lång tid kvar, ghaaa, asså jag orkar inte. Ska inte göra ett skit idag.






Kram o kram


Middag

Hej bloggen, mår lite bättre nu, så det är iallafall på bättrings vägar :). Ha precis ätit middag, gott, sallad och kött och vitlöks bröd med sattsiki till (vet inte hur det stavas så ni får ursäkta) nu ikväll så ska jag se på BB och frestad. Frestad är ett program som går på TV6 play, handlar om ett par människor som bor i ett hus och så tävlar dom och samlar pengar till laget, dom ska försöka att stå i mot olika frestelser, ps. Det är en dansk dokusåpa så man stör sig lite på när dom pratar, det blir bättre och bättre för varje avsnitt:D






Kram o kram


Neeej

Hej bloggen, ligger i sängen och försöker att måna till mig lite. Ska snart gå upp och äta frukost, mmm. Neeej, det är lördag. Amen nu tänker ni säkert att vad är hennes problem med att det är lördag, ko det ska jag förklara nu för er, problemet är att den hära dan kommer gå så fort och sen i morgon så kommer det ju att vara söndag och sen så får man ju söndags ångest för att man vet att imorgon börjar skolan:(.
Idag så ska jag inte göra så mycket, är fortfarande lite förkyld och så där:(.



Kram o kram


Fredag

Hej bloggen, asså lägg av, det är redan fredag och vad har jag gjort da, inte ett skit:( bara legat hemma och mått dåligt, va Faan är det för jävla liv. Aja, är iallafall förkyld nu och fick ett sms från Hedda precis att om jag ville göra något med dom andra, och jag bara " nej mår dåligt" faaan att man ska vara dålig, på lovet är det väll mening att man ska vara med kompisar och ha roligt, men nej nej.



Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu efter att ha varigt på X-factor:) det var super kul och lite långtråkigt. Jag vill bara säga att det var en tjej som heter Alva hon var 14 år och hon sa att hennes förubild är Beyonce och att från när hon var 3 år har försökt att sjunga som henne, asså jag kan bara säga en sak, vilken jävla stjärna, she was amazzzzing, jag trodde att det var Beyonce alla i juryn ställde sig upp och jublade även vi i publiken, hon var mycket duktigare än vissa andra som till och med var äldre:) jag säger bara så hära Alva GO FOR IT :D





Kram o kram


X-factor

Hej bloggen, idag ska jag på X-factor:D
Det ska bli super roligt:). Det var några av er som trodde att jag skulle sjunga men så är det inte, hihihi, ska bara titta på när andra duktiga människor ska sjunga:). Är fortfarande skit förkyld men får försöka att friskna till med en an sikts mask:) Ska se på BB och göra lite andra saker:).




Kram o kram


Hot

Hej bloggen, nu har jag vaknat. Har lite feber och hals ont, faaaaaannnnn, jag orkar inte vara sjuk. För en gång skull så är man ledig från skit skola, och då så kanske man inte vill ligga hemma och vara sjuk. I morgon så händer det en super rolig sak, så hoppas verkligen att jag är frisk då:). Nu tänker säkert ni vad är det som hon ska göra som ska bli så himla kul, jo det får ni veta lite senare:) eller okej da. Imorgon så ska jag gå på.................................X- factor.
Det ska bli skit kul. One direction vart ju i hopsatta när dom var med där så, hoppas det blir bra:)





Kram o kram


Helheten

Hej bloggen, var på spa idag, skit kul. Nej men asså va ju på Helheten idag (ett spa) och skulle kolla min rygg, fick massage då, det var skit skönt, kommer nog att gå dit fler gånger, men det kostade ju lite också så vi får ju se om jag får gå dit igen:). Har inte gjort så mycket mer, har så ont i min rygg, kan inte röra mig, så vi får se hur det blir i morgon. Har också blivit skit förkyld, nyser hela tiden och fryser:(. Oj, nu fick jag ett sms från Amanda, hon undrar om jag vill göra något i morgon, Svar: såklart jag vill<333 om jag kan röra mig i morgon:) och om jag mår bra.




Kram o kram


Tisdag

Hej bloggen, kan inte fatta att det är Tisdag. Faan, det har gått skit snabbt, redan tisdag, men aja. Idag så ska jag duscha, ta en an sikts mask, piila mitt an sikte och gå och kolla upp min rygg hos en specialist och bara ta hand om mig själv:), fast det kommer jag göra hela veckan. Några av er har undrat var jag köpt mina tränings byxor och tröjan och sport BHn, ää, BHn köpte jag på stadium finns i rosa, orange, grön och blå tror jag, byxorna köpte jag på intersport och där köpte jag även tröjan, det kostar ju lite men bra utrustning kostar ju;).



Kram o kram


My day

Hej bloggen, idag har jag varigt i sickla med pappa och köpt nya tränings byxor och tröja och en sport BH, super fina:)
Handlade också två an sikts maskar och en hår mask:). Vi var och åt sen. Sen när vi kom hem så la jag mig i sängen och tittade lite på Big Brother:).
Ikväll så ska jag inte göra då mkt, typ ta det lugnt:).




Kram o kram


Sickla

Hej bloggen, ska med pappa in till sickla och köpa nya spring byxor och jacka och skor:). Ska även köpa nya hår och an sikts maskar:), så man kan vila upp sig nu i en vecka innan skolan börjar. Vet inte vad jag mera ska göra men skriver mera sen.




Kram o kram


Make up store

Hej bloggen, har nästan gjort mig i ordning. Mamma, pappa, lillebror och jag ska hem till min moster idag och äta middag med hennes familj och hon såklart:), mormor och morfar är där också så det blir väll kul. Har en skit bra ny mascara från make up store, den är den bästa jag har haft, har haft många mascaror där ifrån men deras nya mascara kan jag värklugen rekommendera:) du får mycket längre fransar efter som att borsten är smal och lång :).




Kram o kram


Spa

Hej bloggen, har idag öppnat påsk ägg och haft lite hemma spa:). Först så pilade jag ansiktet sen så tog jag en an sikts mask sen så tog jag en hår mask:). Är så skönt att ta hand om sig själv:), det behöver alla tjejer göra tycker jag:D ska äta påsk bord snart med mamma, pappa och lillebror:).



Kram o kram


Happy easter

Hej bloggen, GLAD PÅSK på er alla:).
Nu är jag hemma, det var super kul igår med Amanda:). Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men typ leta efter ett påsk ägg och kanske pyssla lite:).





Happy easter


Sleep over

Hej bloggen, ska sova över hos Amanda ikväll:), skit kul. Vi har ätit Tacos ikväll och sätt på Taken, en bra film som jag kan rekomendera :D.
Imorgon är det påsk, kul eller?, vet faktiskt inte. Får väll ett påsk ägg och sen så kanske vi ska pyssla lite. Återkommer till det imorgon. Sov gott.





Kram o kram




Fredag

Hej bloggen, fredag idag:), och det är PÅSKLOV :D JIPPI. ska in till sickla snart med mamma och pappa och handla lite:). Sen så ska jag och mamma träffa Amanda och hennes mamma:). Ska nog bara ta det lugnt resten av dan/kvällen. Så TRÅKIGT att det snöar ute i Aprik, asså hallå, Stockholm är nog den enda staden som kan ha fyra stycken årstider på en vecka typ:(, hur är erat väder där ni bor?



Kram o kram


Middag

Hej bloggen, sitter och tittar på tv med mamma:). Har så j•••ar ont i ryggen. Har ju tränat så mycket och glömt att stretcha rumpan satt det har gått upp i ryggen:(. Va med mamma på hemmakväll och hyrde en film till mig en till mamma och en till lillebror:). Håller på att måla en tavla:), hoppas den blir bra, lägger ut en bild på den när den är klar:).



Kram o kram


Lunch time

Hej bloggen, har värmt lite soppa nu som jag ska ta och dricka upp:). Mår lite bättre nu efter att ha duschat och gjort mig i ordning:).



Kram o kram


Frukost

Hej bloggen, sitter och ska äta min härliga frukost nu:). Har gjort en hallon smothe och en grov macka:).


Kram o kram


Sjuk

Hej bloggen, förlåt för att jag inte skrev något blogg inlägg igår, hade en sån huvudvärk, har det fortfarande, men nu vet ni varför jag inte skrev något igår.


Idag mår jag dåligt, har ont i huvudet, halsen, örat och är trött:(. Är hemma idag från skolan, men vi skulle ju ändå bara gå halva dan idag efter som det är skär torsdagen idag. Har tagit några tabletter nu på morgonen så vi får hoppas att det blir bättre nu:). Ska vara inne på datorn och sova idag satt jag blir frisk:D. Glöm INTE att följa mig på instagram heter ewwelina98 lovar att följa tillbaka om jag tycker om dina bilder :-D


Idrott

Hej bloggen, är ju inte med på idrotten idag, Hedda glömde kläder så Emmy kämpar på själv, hon är super duktig:).
Slutar sent idag kvart i fyra:(, ska gå hem då och dööööö. Nej det ska jag inte göra men det känns som det just nu.


Kram o kram


:( :( :( :( :( :( :( !!!!!! !!!!!!

Hej bloggen, sket i att träna idag, mår dåligt, ont i huvud, halls, öra och är seg och trött:(. Tror inte att jag kommer att träna imorgon:(. Kommer inte att vara med på idrotten imorgon för vi ska vara ute och det är inte direkt sommar nu om inte ett mirakel inträffar, så jag vill inte ligga hemma hela påsklovet.


Istället för att träna så gjorde jag upp ett bad och tog på mig en choklad an sikts mask och bara tog det lugnt. Pilade ansiktet också:D. GOD NATT!!!!




Kram o kram


Home

Hej bloggen, kom hem för några timmar sen men orkade inte skriva (är super trött). Sitter och tittar på tv, ska nog träna idag:), kul. Det gick inte så bra på matte provet, var väldigt svårt, eller det var konstiga frågor som jag inte fattade något av, men annars så gick det bra:).



Kram o kram


School

Hej bloggen, ska snart gå till skolan, är super förkyld men jag måste gå till skolan eftersom vi har matte prov idag igen:(. Ska nog träna idag sen vet jag inte så mycket mer, vi får se:).

Det var många som skulle släcka ner i lördags:), och många som hade blivit lurade och lurat någon:).




Kram o kram


Maria Wern

Hej bloggen, har tränat, ätit middag och duschat:). Nu dricker jag en hallon smothe och kollar på familjen anorlunda. Klockan nio kommer Maria Wern som jag ska se i TV4 :)



Kram o kram


No

Hej bloggen, har No nu, sen matte prov. Det är inte svårt men jag är trög idag så det får gå som det går, det har gått bra på alla andra prov så något prov kan man väll misslyckas med.




Kram o kram


Godmorgon

Hej blogge, och godmorgon på er. Nu har jag precis vaknat, ska träna idag, och så ska jag träna på ett matte prov som vi har imorgon och på tisdag:(.

Idag är det ju 1a April och det är daggs att luras, en dag på året man faktiskt får luras på är idag:). Har inte hunnit att bli lurad eller lura någon idag men en är inte dan slut.




Kram o kram


RSS 2.0