Matte:(

Hej bloggen, ska ha matte nu, tråkigt, slutar sen så det ska bli skönt att komma hem sen.




Kram o kram


Medicin

Hej bloggen, kollar på vakna:) ska gå till skolan snart och möta Hedda och kanske Emmy, få se om hon hinner :)
Va ju hos doktorn igår hade ju bihåleinflamation :( men måste ju endå gå till skolan fick ju medicin som jag ska ta.






Kram o kram


Morgon

Hej bloggen, sitter och tittar på vakna såklart, ska till skolan snart och möta upp dom andra. Ska till doktorn sen klockan halv fyra och se vad det är med mitt huvud och mina ögon.





Kram o kram


Ont

Hej bloggen, ligger och vilar, har skit ont i ögonen och huvudet:( har haft det i några dagar nu och vet inte vad det är kan vara bihåleinflamation men vet inte. Kommer inte kunna blogga nu på ett tag för får bara ont i ögonen.





Kram o kram


Bak bak

Hej bloggen, nu är vi hemma hos Fanny asså jag & tjejerna :D
Vi ska baka något med choklad asså kakao. Braunis Tror jag det stavas, hehehe, tar kort på det sen när det är klart:)





Kram o kram


Godmorgon

Hej bloggen, godmorgon på er:) går till skolan snart och ska ha idrott. Sen vet jag inte mer. Skönt att det är torsdag idag:) skriver mera sen:)





Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu för ca en timme sedan:) vi fick sluta mycket tidigare en vad va som planerat:D lärare va sjuk. Ska träna sen, tror jag springer två och en halv kilometer och sen så kör jag några maskiner och sen så har jag bokat in mig på body balance:-)





Kram o kram


Engelska

Hej bloggen, sitter på engelska lektionen med Emmy och Hedda:) skriver om hundar på engelska. Ska snart ha bild och sen lunch, sen blire träslöjd och NO sen hem:)






Kram o kram


Klar

Hej bloggen, ska snart gå till skolan och ha gympa, vet inte vad jag känner för det nu på morgonen, men det får gå bra:). Har frukost efter det. Slutar klockan 15:45 idag. Ska träna sen:D





Kram o kram


Tv

Hej bloggen, sitter och kollar lite på feman ska gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag var så trött i morse:)



Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu, har ätit lite mellis och tagit näsdroppar. Har inte kunnat andas genom min näsa idag eftersom jag glömde mina näsdroppar hemma idag. Hoppas ni kan andas så skriver jag mera sen.






Kram o kram


Trött

Hej bloggen, kollar på vakna och ska snart gå till skolan. Är sjukt trött men måste snart gå, ska inte träna idag eftersom jag varit sjuk.





Kram o kram


Lite spa

Hej bloggen, har nu duschat och tagit en ansiktsmask för att ladda inför imorgon då jag kommer till skolan:) ska bli kul att få träffa kompisarna:D




Kram o kram


Oooooonnnt

Hej bloggen, mår fortfarande dåligt:( sitter och dricker te och c-vitamin och kollar på Vakna med the voice. Vill inte vara sjuk längre, det börjar bli ännu tråkigare. Ska försöka komma till skolan imorgon, vill så gärna inte missa så mycket i skolan, men men inget jag kan göra åt att man är sjuk.





Kram o kram


Kvällen

Hej bloggen, ligger i soffan och lyssnar på musik:) kommer nog inte till skolan imorgon men på tisdag så tror jag att jag kommer. Ska försöka äta lite sen. Alla som gillar Wallander så kommer det ikväll klockan 21:00 i TV4 den heter " Läckan" ska bli spännande. Få se om jag orkar kolla på den i kväll men vill gärna det:)




Kram o kram


Sämmmmst

Hej bloggen, mår sämst idag:( är fortfarande sjuk, vill bara bli frisk, gaaahhh, jag blir tokig. Idag ska jag.....eehh vad ska jag göra hhmmm svårt val.........NOT det enda jag kan göra är att vila:(





Kram o kram


Fjortizzzz

Hej bloggen, jag säger bara grattis grattis Amanda din lilla fjortizzzz hoppas du får en amazzzzzing födelsedag så ses vi ikväll :-D
Själv så mår jag sådär men hoppas jag blir bättre tills ikväll:-)




Kram o kram


Soffan

Hej bloggen, ligger i soffan i min ziperall kollar på TV4 the voice Sverige har inget annat för mig än att bara vila.
Har ätit Tacos i kväll, gott, behövde det i min lilla tomma mage :) mår typ 3 procent bättre :( :) vet inte om det är bra elr dåligt men vi få se.


Och Amanda om du läser detta så vill jag bara säga " Njut av sista dagen som tretton för i morgon så blir du en riktig fjortizzzz " ses i morgon :-D <33333 grattiiiizzzzz i förskott


Tom mage

Hej bloggen, är inne på datorn lite nu. Har inte ätit något i dag, vet inte varför, jag bara orkar inte. Hoppas ni har ätit en stor god lunch och att ni har en full mage med mat:)




Kram o kram


Glömmde

Kram o kram


Hemma:)

Hej bloggen, är så sjuk asså :( har feber, skit ont i halsen, öronen, förkyld
och är helt öm i hela kroppen:( pluss att jag fryser som bara den och mår illa och så är mitt öga svullet. Just nu så sitter jag och kollar på Vakna med the voice det slutar att sändas i TV klockan nio så efter det så vet jag inte vad jag ska göra.


Jag också:-(

Hej bloggen, är skit dålig, har skit mycket feber och ont i hela kroppen, öron, hals.........osv. Är så himla ledsen att jag inte kan TRÄNA:-( men men, får väll försöka bli frisk tills på lördag, ett för att Amanda fyller år:-) och två att jag kan träna. Hoppas inte ni är sjuka, hoppas att ni mår bra:)





Kram o kram


Sjuka

Hej bloggen, sitter på spanska lektionen nu, typ ingen är här, alla är typ sjuka, det är 30 stycken som är sjuka exakt. Jag mår skit dåligt , inte kul efter som jag vill kunna träna.





Kram o kram


På väg

Hej bloggen, är nu på väg till skolan, kul vet inte riktigt. Ska ha idrott nu först och sen så vet jag inte mer. Ska träna idag efter skolan :) ska bli kul.



Kram o kram


Planer inför kvällen:)

Hej bloggen, har ätit nudel och kyckling soppa ikväll, mmm det va skit gott. Sitter nu och tittar på datorn lite. Klockan åtta så ska jag se på Sveriges mäster kock på TV4 sen så får vi ju se vad jag ska göra:)




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu:) gick väll OK på proven, ska göra maten sen, ska göra något med kyckling men mer vet jag inte. Får inte träna idag:( för har tränat sen i fredags och varje dag. Men ska träna i morgon tror jag:)





Kram o kram


Idrott

Hej bloggen, är påväg till skolan nu, ska ha idrott nu på morgonen, får väll se om det blir kul, beror nog på vad vi ska göra, hoppas det inte blir något jobbigt, för orkar inte göra något jobbigt nu på morgonen.




Kram o kram


Hemma

Hej bloggen, är hemma nu, fast kom ju hem för rätt länge sen, men endå. Ska snart gå på Zumba på Sportlife, ska bli skit kul. igår så laddade jag ner appen på min Iphone alltså Sportlife appen:) bra att det finns en sån appe för man kan boka allt i mobilen, so smart, satt man slipper gå dit i förväg och sen gå hem igen och sen gå tillbaka igen för att gå på den saken man hadde bokat. och det blir ju lite tråkigt om man går dig och sen så finns det ingen plats kvar. ska träna på NO och lite engelska nu eftersom det är tills i morgon:D Kram o kram

Möta Hedda

Hej bloggen, sitter och tittar på Vakna med the voice, såklart, ska möta Hedda idag klockan tio över åtta, ska bli kul o träffa henne:) kommer nog att kännas lite konstigt att inte träffa dom andra. Emmy går ju också i min klass men hon är hos doktorn. Ska träna idag, såklart, men återkommer till det senare.





Kram o kram


Hemma :)

Hej bloggen, är hemma nu efter en skoldag. Vi fick ju veta våra nya klasser idag:( jag, Hedda och Emmy vi är tillsammans och Alexandra och Fanny är tillsammans :) fast jag skulle hellre vilja vara med alla mina kompisar <3
Ska gå och träna sen, först så ska jag springa sen så ska jag klockan halv åtta gå på ett pass som heter "boddy balance" som håller på i en timme bara:) sen i kväll så kommer ett program som heter " mammor och mini modeller" som kommer i trean klockan nio :)




Kram o kram


Måndag

Hej bloggen, sitter och kollar på vakna med the voice i kanal5 ska snart dra till skolan och möta tjejerna. Vi ska ju få veta dom nya klasserna :( ser inte fram emot det, men bara jag inte få gå i en klass själv så blir det nog bra. Eller rättare sagt, det måste bli bra för att annars så typ dör jag, och det vill vi ju inte, eller hur? Så därför så måste det ju bli bra, så vi får se vad som händer. Skriver mera sen:)




Kram o kram


Söndag

Hej bloggen, det är söndag, kanske inte min favorit dag,men men. har ätit frukost för någon timme sedag, och ska snart gå och träna Zumba klockan 15:30. har inte tränat Zumba på flera veckor så det ska bli super kul att få träna idag. sen så efter det så ska jag nog träna lite på våran NO läxa som är tills på onsdag som handlar om eld, kanske inte det roligaste att göra på en söndag, men men det moste ju göras någon gång. sen ikväll så ska jag se på Wallander som görjar kl. 20:00 eller kl. 21:00 vet inte riktigt men man kan ju kolla på TV.nu om man vill veta. ha en bra söndag så kanske jag skriver lite mera senare ikväll. Kram o kram

Skoj

gud va kul vi har.... Haha! Nej, just nu har vi typ skit tråkigt så här var ett skämt inlägg som vi skrev... Vi har ett till men det tycker Eve var liiiite pinsaamt!!! Hoppas Eve inte blir arg.... Obsi! Hej då! Juste det är Amanda som skriver! Tog Eves mobil...igen!


Heeej allla !

Tjoho alla Eves fina blogg läsare!
Amanda här! Ja nu ska jag skriva ett mycket bra inlägg! Så håll i er! Ja som Eve nyss skrev så sitter vi på hennes säng och having relly fuuuun! (misstolka INTE!!) haha men vi har skrivit lite skojiga skämt inlägg som jag kommer lägga upp i smyg... Ojdå Eve såg vad jag skrev.. Not goood! Nu ska jag väll avsluta detta meningslösa inlägg... Tror jag? Juste vi lyssnar på spotify på min lilla iphone ! Just nu låten levels by avicii! Ha en bra lördag kväll så skriver EviS senare! Puzzi! <3


:)

Sss


Amanda o jag

En ny bild


Amanda o jag

Hej bloggen, sitter här med Amanda och pratar och kollar FB:) har varit och tränat idag. Ska äta sushi i kväll lite senare och typ vara inne på datorn eller typ kolla film, vi får väll se. Skriver mer senare tror jag:)



Kram o kram


Tjejerna

Hej bloggen, vi sitter och lyssnar på music :) och pratar, kul, snart så ska vi ut och äta sen så går vi hem till Fanny igen:) och ser på film:) hoppas ni har en trevlig kul rolig kväll.



Kram o kram


Snö snö snöööö

Hej bloggen, det snööööaaarr, tjoho, kul, och så ligger den kvar också :) men hade hellre velat ha snö på julafton:) men jaja, slutar om en halv timme tjugo minuter typ.




Kram o kram


Fredagen den 13 de

Hej bloggen, som ni kanske vet så är det fredagen den 13de, otursdagen, eller är det, aja det får vi ju se idag, hihi, jag ska iallafall gå till skolan snart och efter skolan så ska jag och tjejerna gå och köpa godis chips och läsk och glass och kanske hyra film och sen i kväll så går vi ut och äter :) men det är bara för att det kan vara sista dagen vi går i samma klass:( tråkigt.



Kram o kram


Egen pasta:-)

Hej bloggen, har bakat fullkorns pasta själv i kväll, det var första gången jag bakade pasta och det blev skit bra o gott men vad svårt det va ;)



Kram o kram


Hemma :( ;)

Hej bloggen, är hemma nu. Kom hem i natt, trött, planet vart en timma o trettio min sen så vi satt på planet och va hungriga, törstiga och varma. Efter ett tag så kom dom med dricka till första raden sen andra sen tredje sen fjärde och sen så när våran rad kom så skulle planet lyfta så bi fick vänta ytligare en timma, men men, är iallafall hemma nu
:( tråkigt men inte tråkigt att få träffa alla kompisar :) <3333 nu har jag precis kommit hem från skolan:) skönt att det är fredag imorgon:)



Kram o kram


Spanien

Hej bloggen, ligger vid poolen och solar o badar, så skönt, vi kom ju hot igår men fick nätverk i dag:) hoppas ni har bra väder, här är fet 23 till 24 grader :)
Ska försöka lägga ut några bilder nu:)

Kram o kram


Arlanda

Hej bloggen, sitter på Arlanda och väntar på att Loungen ska öppna, den öppnar kl:05:30 så snart så kan vi gå in. Ska bli sjukt kul att åka ibort från kalla Sverige till varma Spanien. Vet inte om jag kommer kunna blogga där men få se, annars så ses vi ju, hörs, vi ju när jag kommer hem. Ni får ha det så bra<333


Kram o kram


Disniey on ice :)

Hej bloggen, jag och familjen ska gå på Disney on ice idag kl tre i Globen, kul, har varigt på det en gång tidigare :-)
Sen blir det att packa resväskan för i morgon bär det av till Spanien, ska bli så jäkla skönt att gå åka till ett varmt land och sola o bada hela dagarna:-D


Kram o kram


Sommar med Göran :)

Hej bloggen, sitter och tittar på sommar med Göran, kul.. eller....., är så trött efter som jag har varigt uppe den klockan tio i morse, men aja, ha det så bra:)


Kram o kram


JC

Hej bloggen, har varigt i sickla i dag och köpt ett par nya jeans på JC, dom är väll OK. Ska baka muffins nu, lägger ut bilder, bild, sen. :)


Kram o kram


Kl nio

Hej bloggen, idag har jag ju bara tagit det lugnt, skönt, nu om ca en kvart kl nio alltså så ska jag nog se Änglagård" i TV4. Ha nu en bra kväll första dagen på 2012.


Kram o kram


God morgon eller ska....

Hej bloggen, god morgon på er eller ska man säga god kväll. Vart sent i går eller i natt, skit trött. Ska nog bara ta det lugnt resten av dag:)


Kram o kram


RSS 2.0